Wednesday, 18 May 2011

Happy 4th months Birthday Hero Kecil mama :)

takde 1st, 2nd, 3rd, tetiba terus 4th month birthday..hebat tak mama?
nampak sangat mama kamu sangat malas kan, Zharif...hehe
bile berjauhan dan rasa rindu, baru lah rajin nak update milestone anak. kalo anak depan mata, buat tak reti jek.ekeke

[gambar terbaru kamu.papa MMS semalam]

[gambar kamu malam last kat Kuantan :)]
Anak bujang mama genap 4bulan hari ni, 18th May 2011. Happy 4th months birthday cayang!!! mama sayang kamu banget....
windunya kat kamu..windu kat pipi gebu kamu yang macam pau goreng itu...windu kat pewot boroi kamu...windu kat bau kamu yang masyam... windu nak dengar kamu menjerit [padahal selalu, cepat2 diamkan kamu kalo kamu menjerit.cepat2 sumbat puting.hahaha]...windu nak gomol-gomol kamu...
pendek kata, sangat rindukan segala tentang kamu!!!

malam tadi, masa mama videocall kamu..sedih sangat mama rasa.mama nampak kamu dah besar, sayang. bertambah-tambah tembam. kalo boleh mama nak cium-cium kamu,tapi dari jauh jek mama boleh cium kamu.tu pun kat screen henpon. pastu, kamu bulat-bulatkan mata kamu, bila mama panggil kamu.oh, sedih sangat waktu tu.rasa nak nangis, tapi mama tahan.malu kat roomate mama.hahaha
ibu cakap, kamu rindu mama eyh?kamu taknak tidur dan mengamuk sampai kul 2pagi.tak lama jek lagi, sabtu ni mama balik, dan kamu bleh ngempeng ngan mama eyh...

[kamu suka sangat bulat-bulatkan mata sekarang.rindu!!!]

Zharif sayang, mama windu nak tengok kamu golek-golek kat katil sampai tertiarap.comel sangat!!!
mama bangga kamu leh meniarap sebelum kamu umur 4bulan pun.hebat sungguh hero kecik mama ni.hikhik
yang paling best, kamu bleh tunjuk skill meniarap kamu seblum kamu balik Klang,tinggalkan mama kat Kuantan ni. buat mama tambah-tambah rindu kat kamu, sayang..

[senyum kamu buat mama tak leh tidur malam sayang.kangennya...]

[tengok, macam budak 6bln tau kamu neh.botol sikit punya besau.haha]

sorry sayang, mama takde saat kamu meningkat umur 1 bulan lagi...
apa yang kamu dah pandai eyh, selain senyum & gelak2,meniarap dan pandai pegang botol susu sendiri?sayangnya mama tak dapat tengok....dalam masa seminggu, mesti banyak yang kamu dah pandai kan?
esok mama balik, kamu tunjuk skill kamu eyh..hehe

i lap u so much hero kecikku yang botak plus bambam!!!miss u beribu-ribu lemon :)


p/s: windu papa, zahra & zharif yang terlalu sangat-sangat rindu.cium dari jauh.mmuuahhhhh!!!




love: Norly a.k.a mamaDZ ^__^

4 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

comeiiii sgt zharif..mata boolatttt!!!!hehehe..nway, rmbut zharif dh tumbuh semula dh..si zareef gak yg lom smpat nk botak lagi nih..=p

ann @ hatiberbunga said...

geramnya zharif!! grrr...!! nk geget, bleh?

serius besar botol susu tu. ahaks!

norly a.k.a sweetmama said...

lily:TQ lily.boolatt kan mata zharif, sebulat pipi dia.hahaha

rambut dia, baru tumbuh sikit2 je.tu pun tak rata.hehe

norly a.k.a sweetmama said...

ann:norly pun geget sama!!!hahaha...windu seh ngan budak bambam tu...

botol 5oz tu mmg nmpk besar kt baby umo 4bln.xsesuai nafsu minum ngan umurnya.ahaks~

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!