Wednesday, 18 May 2011

Berita Sedih

Ada ada satu berita sedih nak kongsi...

Papa bagitahu,stok chilled EBM Zharif dah habis.
Zharif mengamuk 2,3 malam takmo tidur.so,cambese kalo dia tak tidur dia nak menyusu.so,stok yang mama bajet boleh cukup sampai mama balik jadi tak cukup.
Makanya,dengan rasminya mama umumkan Zharif dah campur minum susu formula s-26.uuwwwaaaaa!!!!
Sedihnya,mama tak dapat fully breastfeed zharif.mama dah agak,masa Boss bagitau mama kena outstation 2minggu kompom stok susu Zharif tak cukup.dan....ia dah jadi kenyataan pun.sedih sangat2...sobsob

Rasa macam mama dah gagal,mama gagal fully breastfeed Zharif macam yg mama harapkan.hukhuk

"Ya Allah,kenapa ini terjadi?adakah ini yang terbaik kamu susunkan tuk aku?Kau kuatkanlah hati ini,Ya Allah supaya aku terus dapat susukan anakku dgn susu badanku,murahkanlah rezeki susu tuk anakku....amin."


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Sidratul Muntaha said...

sabar dan doa byk2...
insyaa Allah
ujian ini sementara..
insyaa Allah,bila balik nnti,susukan dia puas2...
mmg sedih wei klu tgk anak dah minum formula.
btw,mmg anak lelaki kuat kopek....
2 atau 3 kali ganda dari anak perempuan..

norly a.k.a sweetmama said...

ayu:insya Allah...seksa sgt jiwa ni bile terpaksa relakan anak menyusu formula.tp dia kuat sgt ngempeng, tu pasal xcukup.selalunya mlm mmg byk kali dia bangun.takot nnt, norly blek dia dah xnk susu badan jek sbb dah sedap minum formula :(

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!