Wednesday, 23 March 2011

skinny jeans, Uniqlo boyfriend jeans or tapered pants?


adoi, punyalah gigih meng'google' dan tepek gambar-gambar neh.hahaha
semata-mata nak layan angan-angan.hikhik
ekceli, 3benda ni dok legar-legar kat kepala otak mama.
punyalah teringin nak memilikinya, sampai terbawak-bawak dalam mimpi tau.
tapi, macam tak sedar diri pulak kan.
angan-angan setinggi gunung,...
tapi, tak ukur baju kat badan sendiri.
bajet badan macam Jessica Alba???
aduyaiiiii...tak sedar diri tul lah mamanorly ni kan??
badan cam mak gajah, ada hati nak bergaya sakan..huhuhu

mama sebenarnya sedar diri, sebab tu mama cakap, CUMA angan-angan.bukan betul-betul pun.
kalo betul-betul mama nak beli pun, bukan ada SIZE tuk mama pun.huhuhu

jom, kita cuci mata!!!


mak aih, kan seronok kalau kaki mama skinny camneh....meleleh air liur jek nengok peha ngan betis minah neh.hukhuk
peha mama lebar cam FaFau...
betis mama bunting gajah...
tapi, ada hati nak berskinny jeans.uuwwwwaaaaa!!!!

cer tengok...cer tengok lagi...

umakkaiihhhhh, meleleh beb....air mata mama...dalam mimpi pun tak dapat nak pakai.hukhuk


kalo lah mama kurus cam Posh Beckham neh, pasti cun. tapi tak sanggup digelar aneroxia pulak.huhu

fuhhh!!!pastu pakai lak sempoi cenggini.memang CUN sehhhhhh!!!

pakai camni pun nampak cantik kan???
kau ada???peha dan betis camneh??? TAKDE.so, duduk diam-diam ye mamanorly.pakai jek boot cut jeans levi's kau tu!!!!huhuhu

fullamak, memang terbaeekkkkk!!!!inilah bentuk badan idaman mama.nak mimpi ada badan cengginilah....huhu

cer tengok.....budak-budak pun ada skinny jeans tau!!!!

comel kan SKINNY JEANS neh???

oleh kerana terlalu suka, minat,kemaruk kat skinny jeans neh...mama beli 2helai skinny jeans cotton on kids tuk Zahra.
walaupun Zahra tak berapa nak suka, sebab fit sangat dan susah nak sarung.papa pun tak suka bila mama suruh pakaikan Zahra skinny jeans tuh.
dia kena paksa gak ngan mama pakai skinny jeans.hehe

tapi, kalo mama pakai gak skinny jeans, cemana???
adakah nampak cenggini??

^^


^^

^^


^^



 
tapi kalo macam KIM tu lawa kan????hehe

oleh kerana sedar diri, TAKKAN ada  skinny jeans yang layak disarungkan di peha & betis mama yang bunting gajah neh...
mama tukar sikit...
angan-angan mama tuk miliki boyfriend jeans pulak.
bukan seluar boyfriend lama, atau boyfriend korang...
tapi boyfriend jeans...

cun kan???sempoiiiii...
sesuai kan tuk mama beranak dua???
tapi, takmo lah yg koyak-koyak tu kan, nampak aurat pulak.huhuhu
mama dah usha-usha, boyfriend jeans neh ada kat UNIQLO.
tapi, mama tatau ADA ke size yg sesuai tuk mama.
uniqlo ni ada kat depan Pavilion. tapi, cam jauh pulak nak pergi sana.lagipun, takut lah kalau dah sampai sana..tetiba NAN ADO size tuk mama kan.buat malu jek!!!

memang cun lah Uniqlo boyfriend jeans neh... kalo khakis camni pun cun sangat dah...
tapi, kalo uniqlo boyfriend jeans ni pun tak sesuai tuk mak budak yang peha & betis cam bunting gajah neh...

agak-agak...

tapered pants sesuai tak tuk mama???

rasanya cam boleh kot disarungkan kat kaki mama...
cun gak kan???
boleh jugak dijadikan officewear.suka-suka-suka!!!
kalo khaki camneh, cun kan???

kalo korang rajin-rajin gi shopping, usha lah tuk mama.
ada tak, size tuk mama??? tak kesah lah skinny jeans, Uniqlo boyfriend jeans atau tapered pants...
kalo semua pun takde yang sesuai tuk mama, mama lepas neh kena sedar diri. samada berusaha keras menguruskan badan atau cari angan-angan yang realistic sikit.hukhuk

k, la...nak sambung MIMPI pakai suar neh..hehehe





love: mamazahra ^__^

2 comments:

kak daia said...

Ada je saiz utk kamu skinney jeans tu, hari tu akak beli kat gap, muat, saiz 29... Klu kamu saiz 28 mesti muat...

Skinney jeans Cotton on murah tak? Hari tu akak kirim kat org kat fb brand gap, murah jugak pada akak... Ambik yg sales kat website gap, then dia quote kan harga in rm kat akak...

norly a.k.a sweetmama said...

k.daia:ada eyh?yeyyy!!!


skinny jeans cotton on kids, sy beli tuk zahra rm89 kalo xsilap.sy beli tuk raya thn lepas.masa gi cotton on xperasan plak ada ke x skinny jeans tuk women.SA kt pyramid tu xmesra alam.buat muka monyok.masa sy amik legging size M pun dia pandang kerek, sambil cakap "muat ke???amek lah size L atau XL". bengang jek..padahal, yg size S sy beli tuk kakak sy pun, sy masih bleh sarung.huhuhu

akak beli skinny gap kt fb tu kat sapa?kwn ke?nak gak!!!!

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!