Thursday, 24 February 2011

Busy Bee

Korang sehat?
lamakan mama tak update blog.
busy sesangat sekarang ni.

busykan apa?

mama busy buat persediaan tuk Majlis Bercukur Jambul & Aqiqah Dayyan Zharif.
banyak benda nak pikir...haih!

mama busy pikir pasal kambing

pasal kambing golek

pasal kad jemputan


pasal buaian berendoi

pasal door gift



pasal kumpulan marhaban

pasal alatan cukur jambul

pasal bunga telur

pasal photographer

pasal khemah

pasal goodie bag

pasal menu makanan -selain kambing golek


Alhamdulillah, setakat hari ni ada yang mama dah setelkan,dan masih ada yang belum setel.huwwwaaaa :(

yang dah SETEL:-
khemah - kakak mama dah gi booking
kambing - dah call Pak Yahya [tenkiu ayu!!!n TQ niza gak sbb gtau bapak Ayu jual kambing]
so, kambing & kambing golek setel,Alhamdulillah
kad jemputan,bunting & paper bag - TQ kak Yan!!!love u very strong lah!!!
kumpulan marhaban- dah booking, kumpulan Hj Salleh [bapak peserta AQ5]
Buaian berendoi-masih dalam dilema, samada nak deco sendiri, atau sewa je.huhuhu.feninggg!!!!

benda yang BELUM setel:-
isi goodie bag-tatau nak bg kek atau chocolate atau lolli choc.peningggg!!!!
bunga telur- lom pikir nak beli design apa.hadoilah.
photographer -wahai semua photographer, awatlah kowang busy time majlis mama eyh????sedih sbb regular OP mama tak bleh nak amik gambar kami.huhuhu
menu makanan - tak discuss lagi ngan kakak2 and abang2.huhuhu

hope mama dapat setelkan secepat mungkin.ada kengkawan nak tolong kasi contact ka???





love: mamazahra ^__^

4 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

wahhhh..baru baca perancangan norly ni dah terasa dh kemeriahan majlis yg bakal berlangsung tuh..=D

norly a.k.a sweetmama said...

lily: ni baru perancangan,lom tentu lg buat ke x.hehehe :D

Sidratul Muntaha said...

nor..
huhuhuhu
ayu blik duta la..
klu tak,boleh jdi photographer sambilan..
huhuhuuh..
thanks again sebab dah amik kambing dgn bapak den.
terima kasih.

norly a.k.a sweetmama said...

ayu: no hal lah :)

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!