Saturday, 18 December 2010

Jom Nonton Wayang: TRON Legacy

seperti biasa, pagi Sabtu adalah haro nonton movie bagi kami 3 beranak.
kalo takde hal lain, 3 beranak ni mmg suka layan earlybird movie.
hari ni, kami nonton TRON Legacy.

movie start 11-1pm. 2 jam yang sangat berbaloi.mmg superb.super canggih. i loikkeeee!!!
9.30am dah keluar 3 beranak + anak sedara mama,Ain gi Jusco Bukit Raja.
lepas beli tiket terus laju-laju gi foodcourt.perut dah berbunyi mintak diisi.
roti canai + teh tarik.

budak bucuk yg boring kena paksa dok diam.ekeke

lepas dapat lari sana-sini, senyum jek :P

muka chubby puan punya belog :)

papa and zahra :P

dan...



kakak Ain.peace yawww!!!


order makanan kul 10am, kul 10.40 baru makanan sampai. sia-sia jek mamat jaga gerai tu kena ceramah ngan mama.hikhik
pas makan, terus laju-laju gi TGV tuk beli bekalan tuk menambah berat badan.ekeke
kali ni beli set TRON Legacy Combo RM10.90 dapat free key finder.

ni lah set TRON combo.FREE key finder. sila abaikan suar jeans zahra tu...dia kan kat umah suka sgt bersepender jek, bajet cun la tu kot. bile smp umah jek, laju jek bukak jeans.hehe

selalunya, mama tak bape suka citer science fiction yg melampau neh.ye lah, mama ni kan lembab sket bab tu. but, kali ni sangat-sangat suka cerita neh...
especially sbb hero n heroin adalah sgt meletop kebabom...
ensem n comel...

dan..sangat suka makhluk Allah yg ni...gojes sgt!!
suka mekap mata dia...

but...cerita ni mmg serius best!!! so, korang kena cepat-cepat gi tengok.rugi woo!!!

aineh pakej lengkap, pas nonton movie terus gi lunch kat Solero Bistro. layan siput masak lemak cili api.
sowi lah kao ada yang alergi atau geli bila dengar siput sedut neh.hehehe
tatau lah, walo berjuta orang geli, but kami 3 beranak tetap suka.ekeke

petang-petang camni apa best buat eyh???
TIDUR ok kot..hehee
tp, best jugak kalo buat apam kukus atau muffin kan tuk minum petang???

love: mamazahra ^__^

2 comments:

Papa Mifz said...

tu la dgr kwn2 ckp pun citer ni best...x leh jd nih kene g tgk jugak...tp xtau la masih ada kat cinema lg ke x...huhu

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

papa mifz: baik gi tgk cepat!!!Mmg best...

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!