Monday, 16 August 2010

Ramadhan 4

Salam isnin semua :)
cane pagi neh?ok x?puasa tak? mama , Alhamdulillah, masih berpuasa.
tp, nampaknya, rabu ni mama TERpaksa off dari berpuasa sbb mama ada BSP test.
terpaksalah mengganti kendian hari.huhuhu.sedih tau!!! 
hari ni, mama pagi-pagi lagi dah ngantuk.
lepas subuh, bantai tidur lagi.
sudahnya, kul 7 baru bangun bersiap gi office.
hari ni, mama keje luar lagi.kat Seri Setia, PJ.
jalan jammed gile dari bkt raja smp lah kat seri setia.
nasiblah cik persona tu auto, kalo tak, mahunya tercabut lutut mama.
okeh, jom cerita pasal puasa time wiken semalam.
mama kan, cam bebudak lah.
kalo time wiken, dah macam kain buruk.
asek baring jek sepanjang hari.
cik Zahra pepandailah bawak diri.
mama cuma buatkan susu dan suap nasi jek.
selebihnya, pandai-pandai zahra lah nak main.hehe
teruk kan?
Sabtu lepas, kami buka puasa lagi kat umah kak ngah.
kali ni, pakat ramai-ramai ngan kakak-kakak.
kami buat potluck.
mama masak carbonara mushroom spagetty jek.
ini kes malas sebenarnya.egege
syok gile bile dpt berbuka ramai-ramai.
andak buat laksa, kak ngah masak ayam kampung masak berlada, anjang masak ayam ungkep, endek buat agar-agar.
sampai papa pun missed tarawih akibat kekenyangan.ekeke
lepas solat maghrib, boleh sambung makan round kedua.mana tak kemlakaren.hehe

gambar menu berbuka mmg mama tak snap.memaseng dah gigih nak makan.ekeke

so, mama tepek gambaw anak dara terlampau..yang tak puasa.hehe
bulan-bulan pose pon, nak seksi kew??hehe

love: mamazahra ^__^

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

meriahnye buka pose ramai2 mcm tu..siap buat pot luck lagi..mesti sonot kan..=D

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

@lily azliyana @ mama zara

mmg sonok,bkn selalu dpt kumpul.tu pon xcukup korum.
tp, ok lah..dpt gak berkumpul time berbuka.yg pasti, mak yg paling happy dpt jupe anak2 & cucu-cicit..

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!