Monday, 24 May 2010

kerana email itu, hilang mood tuk kerja!!!!!!

apesal mama neh?
pepagi dah emo.datang bulan ke hape???takde lah.....
mama tatau apa perasaan mama skang ni.bercampur -baur.
meh mama story....
sesampai jek opis pagi ni, as usual mama akan check email dulu.
sekali, hambekkk ko!!!!
lepas baca, terus hilang MOOD tuk kerja.rasa cam nak RESIGN jek!!!!!

apa email tu?apesal buat mama jadik emo?dari spa email tu?
email tu, bunyi cam personal tapi......biarlah rahsia.....
tapi, tak dapat nak ceritakan kerana bagi mama ia terlalu peribadi...
walopon ayat dalam email tu cenggini " There is nothing personal about what I have written since this relates to dept.'s image in particular and co.’s image as a whole."
tapi, bila baca sampai abes, ia mmg menyentuh soal personal mama.
tapi, takpe lah.
mungkin mama tak sesuai dengan kerja ini, atau mama tak dapat sesuaikan diri dengan persekitaran kerja ini.
so, mama akan pikirkan semula NIAT mama tuk bekerja lama disini tuk mencari pengalaman.
mama tak suka berpura-pura, mama suka jadi diri mama.sbb mama selesa dengan diri mama.
mama tak dapat nak buat ORANG LAIN selesa dengan mama.

ntah la, mama tatau nak pikir apa dah!!!
selagi boleh bertahan, mama bertahan.
kalo tak, mama ANGKAT KAKI jek la....susah pe kan???


love: mamazahra ^__^

3 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

La..pe citer ni..org seopis ker yg antar email tuh..harap sume oklah yek..tk mau sedey2 k..

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

@lily azliyana @ mama zara

a'ah.teguran tuk kebaikan, tp norly cam takleh nak terima krn ia terlalu peribadi..huhuhuhu

NONIE ABDUL AZIZ said...

haiyoooo...kenapa sampai dia hanto2 email? dia head dept/unit Norly ke? org HR ke? atau setakat kawan2 sekerja je...kalau setakat kawan2 just ignore jelah Norly..

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!