Thursday, 20 May 2010

Go Go Green Cutest Baby Contest by Mama_Aqish


mama nak join contest lagi.
kali ni dianjurkan oleh mama aqish dah hadiah ditaja oleh Manjakusayang Collection & littleworldgallery.

kowang dah join???
mudah jek nak join contest ni....especially kalo kowang mmg dah jadik follower mama_aqish.

Contest ni terbuka kepada SEMUA yang mempunyai blog & anak yang berumur dari 1 bulan sehingga 3 tahun bermula dari 13hb MAY 2010 sehingga 13hb JUNE 2010. masih sempat lagik.dun weri!!!
kalo lom ada gambar anak berbaju hijau pun, still sempat nak snap.hehe

mama memang dah lama jadik follower blog mama_aqish ni, sejak mama mula belajar blogging, setahun yg lepas.mama kenal blog mama_aqish melalu blogwalking.
apa yg mama suka tetang blog amma_aqish neh??
sbb... mama suka baca kisah si Aqish, ye lah Aqish kan hampir sebaya Zahra.so, bolehlah mama bandingkan perkembangan mereka. tak salah kan???
lagipun kan, mama ni kan suka beno shopping, so setiap update pasal sales kat blog mama_aqish, surelah mama dapat kalo mama jadik follower kan...mama memang suka sangat...
selain tu, mama_aqish rajin buat blog tutorial.yelah, mama kan baru jek nak berjinak-jinak dalam dunia blogging, so sikit sebanyak boleh lah belajar dari mama_aqish.
tapi, mama tak pernah lagik bersua-muka mahupun bersembang tru YM or pape jek la ngan mama_aqish ni...

ni lah gambar yg mama pertandingkan...

Nama Anak: Nur Dhia Zahra bt Md Zahari
Umur: 30bulan (2.5tahun)
Tarikh Lahir : 22-Oct-2007

dah itu jek....

gOOd luck to my baby girl!!!


love: mamazahra ^__^

6 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

wah..menyerlah btol baju kelawar ijau Zahra tuh..hehehe..gud luck ye Zahra..=D

LYaFRINA said...

salam...
topi asya tu beli kat anakku..
beli complete set dgn skirt overall..
boleh tgk -->
http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/03/percutian-pertabalan-sultan-terengganu.html

tp skrang kat anakku ada byk lagi design topi baru2 y lg cun.. geram tgk..

mama zharfan said...

salam ziarah sambil blogwalking...good luck!

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

@lily azliyana @ mama zara

hehehe...baju kelawar pertama zahra.beli time gi ganu aituh..hehe
striking kan kaler dia...hehe

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

@LYaFRINA

shomell la topi tu, kalu gi anakku tak penah pasan pulak..hikhik
tp, nak ke zahra pakai...dia tu pantang bubuh apa2 ats pale, sure dicampaknya..
comel jek asya pakai...i loikeee~

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

@mama zharfan

TQ sudi singgah belog kite neh...TQ 4 da wish.
zharfan x join ke?

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!