Tuesday, 13 April 2010

I-city Shah Alam

Akhirnya, dapat gak kami jejakkan kaki ke i-city shah alam.
walaupon dah agak terlewat, at least sampai lah gak kan,hikhik
padahal sekangkang kera jek dari rumah.
pernah gak plan 2,3 kali nak pergi.tapi, asal plan nak gi jek, mesti hujan.
so, last sunday tu.last minute punya plan.baru menjadi.hehe
kami gi dengan family kakak mama a.k.a ibuzahra, ayah, along iqbal & irfan.
lepas maghrib jek, kami keluar rumah.
time kami sampai tu, parking dah mula penuh.
kiri-kanan jalan dah penuh dengan kereta.
jalan pun agak jammed.
masa tengah redah jammed tu, mama ternampak kelibat farah, sofea dan hubbynya.
tapi, tak sempat nak jumpa pun.
mam masih dlm kereta, dan farah nak balik dah.
tp, mama sempat sms farah.hehe

kami parking kat parking bertingkat, sbb parking space kat depan Selangor Tourism tu dihalang.
so, No parking lorr...

gambar sekitar i-city agak kurang memberangsangkan sbb hanya menggunakan kamera cikai.hikhik
asal ada gambar, udah lerr...hehe
destinasi pertama, rumah salji...
orang agak ramai.so, mmg payah nak posing.


papa,zahra & snowman
mama, zahra & snowman
beruang yang comei :))

mama bawah pokok limau

papa yang cuba makan limau tuh..hehe
[papa neh, kalao dpt pose.mmg over..hehe]

3 of us bersama tanglung kaler merah

papa cuba kiss santa.hikhik

mama & zahra

mama dan appa.papa cuba bagi beruang minum milo.ahaks~

zahra & bear
along iqbal, angah irfan, zahra & mama

mama & papa :)) [kami dah berdamai ye!!!sejak hari jumaat lagi.heee :D]
zahra bawah pokok sakura.oleh kerana gambar kurang lawo, pokok sakura pun jd x lawo.hahaha
kalo nak tgk yg lawo, gi sana seniri dan amik gambar pakai kamera canggih ye!!!hikhik

lampu pelbagai warna.nice huh!

papa cuba panjat pokok neh..ada2 jek appa neh

gambar tak bape clear..kami bersama merak


Pa&Ma

zahra & zahra bwh pokok

mama :))
zahra :))

okeh, dah.itu jek...
ada banyak sebenarnya, tapi kurang semangat sbb gambar tak cun.hahaha


love: mamazahra

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

ohh..farah pon ke sana ek malam yg sama..gmbar2 die mesti cun giler kan..mklumlah, hubby die photographer..hehehe..

norly saliana @ mamazahra said...

lily: a'ah.masa redah jammed tu, bleh plak nmpk farah lalu tepi kete.tp, xsempat pun nak tegur.hehe

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!