Wednesday, 14 April 2010

~ Our Lil Sweet Home ~ new address

mama gatai tangan pagi neh.
dok godek address belog mama ni.
so, address telah bertukaw ye wahai kawan2...
dari http://mamanurdhiazahra.blogspot.com telah bertukar kepada http://mama-zahra.blogspot.com
apesal mama tukaw??
ada sebabnya tau..
mama rasa address lama tu cam panjang sangat, leceh nak menaip especially bila nak tinggalkan komen kt shoutbox kawan2.
so, bile dah pendek neh, rajinlah sikit nak tinggal jejak.[ye lah tu!!!bpleh caya ke??hikhik]
jangan tinggal kenangan jek udah ler..mamazahra ni kadang pemalas tak hingat.
gi baca belog kawan2 tp malas betul nak tinggal jejak.
setakat klik nuff rajin lah kot.hehe

okeh...so, take note la ye!!!

psst: kawan2 tau tak, mama musykil neh, kalo mama tukaw blog address, segala update akan link ke facebook notes tak??mama tatau nak adjust kat facebook pulak neh.harap dpt tolong!!!

love: mamazahra

1 comment:

Rita Razif said...

no wonder laa eita kehairanan knp norly x update blog dia yek? mustahil pencen jd blogger..

rupanyer tukar blog address.. huhu! ok; eita dh update kt my link ;)

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!