Saturday, 24 April 2010

Hari yang dinanti telah tiba....

Ohaiyo ^__^
Hari yang dinanti telah pun tiba.
Hari ni, 24-04-2010.
Hari tuk berphotogediksshoot.
insyaAllah, kalau takde aral, kul 10 pagi MizzyN akan mula menembak.
mama akan pakai baju kaler oren atau ungu.
tengah pening nak pilih neh...huhuhu
okeh, nnt mama update lagi..

p/s: ops!!sowi, gambaw baju yg nak pakai tu tak dapek nak upload.
p/s 2: nak sambung peningkan kepala tuk pilih.hukhuk

mintak tolong pilihkan.
cepat eyh, ada lebih kurang 2jam lagi before PS.
plizz!!!!
[sila abaikan mama yg serabai tuh.lom mekap lagi.tu yg sememeh jek muka.hikhik ^__^ ]

kalo baju OREN neh, nampak cam org peknen x?
mama akan pakai tudung putih.

ungu ni plak, mama akan pakai selendang pepel senarnya, putih neh, testing jek...hehe

wokeh!!!cepat kawan2...mama amat memerlukan pandangan kamu!!!


love: mamazahra

6 comments:

SheiLa said...

dua dua baju comey la kak! ke mmg sbb akak comey, baju2 tue pon nampak comey.. (<-- ayat bodek XDD)

//enjoy the photogediks!~ jgn lupa upload gambar2 akak nanti eh (^0^)

mizzyN said...

korang memang gorjes dan pandai posing. tunggu DVD k. tata.

Norly Saliana a.k.a Mamazahra said...

sheila: ececeh, puji akak la plak.nak mintak banje ar neh...

jomm!!akak banje minum cendol.hikhik

Norly Saliana a.k.a Mamazahra said...

mizzyN: auuwww!!!!malu aii...u ols pun superb!!!!

beba said...

yang tu ke dress labuh tu..ingat nak beli gak la selai..ade jumpe kat online shop hari tu..cam berkenan gak.. :D

best nye photoshoot...last time balik selangor pon ade plan nak photoshoot..tp bule ke photographer tu pergi lupe plak..then ntah pergi memana ntah..reschedule skali..then terpaksa cancel tros..huu..ingat nnt nak wat gak laaa...bukan senang kalau kita sendri2 nak amik gambar satu family kan..kena suh orang gak.. :D

Norly Saliana a.k.a Mamazahra said...

beba: a'ah, ni dress labuh kedua yg norly ada.
best sbb fabrik cotton, so tak rimas pakai ^__^

norly menang freebies, hadiah dia PS secara percuma...norly mmg suka berfotogedik neh.hikhik
at least dpt simpan gambaq yg cun dari OP.nak harap amik seniri guna camera cikai, mmg tak cun lah..hehe

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!