Monday, 26 April 2010

Aksi Terlampau Kami...

Selamat Pagi semua :))
Alhamdulillah, kami dah pun selamat menjalani sesi fotogediks photoshoot kami dgn mizzyN.
best sgt2!!!
Sabtu tu, kami sampai awal sikit sbb nak singgah McD tuk tapau bekfes.
sementara menunggu mizzyN & kawannya, kami melantak bekfes dulu.
MizzyN & besfrennya, Ida sampai agak lewat sikit.
tapi, mama tak kesah pun.
sempatlah kami abeskan bekfes kami tuh dulu kan.
dan..bleh gak amik feel tuk berfotogedik dulu.heee :D
mama memula nebes gak, ye lah tak pernah jumpa derang.
kami lepas mizzyN & ida sampai, kami terus berkenal-kenalan dan mula amik mood posing.hahaha

kalo korang nak tgk sendiri hasil 'air tangan' mereka yg mabeles tuh, jenguk kat belog mizzyN, klik sini.
mama awal2 lagi dah request kat mizzyN, nak sneak pic PS tuh.
nak tepek kat belog kesayangan mama ni, sbg tontonan umum.ahaks ^__^
jom layyyaannnn!!!!!!
aksi terlampau dari kami....

3 of us...our lil sweet family ^__^

keluarga bahgia...keluarga bahgia ^__^ [nyanyi ikut rentak lagu kumpulan saujana tuh!!!]

kau dan aku....
ada banyak lagi aksi gedik kami berdua...tungguuu!!!!!!!
Zahra buat muka ketat jek.lom ada mood nak pose lagik.
mama try bagi dia rasa santai dulu...heee :D
OK.senyum...kasi nampak gigi rongak!!!
[Zahra main baa-baa-chak ngn mama ^__^ ]
ummmhhh....sedap nya jari zahra ni.sweet ^__^

sepanjang 11/2 hour berPS dgn mizzyN &Ida, macam2 pose ada.

sampai tatau nak buat pose apa lagi dah...hukhuk
aksi berdiri, duduk, berpeluk, berlari, melompat, mencangkung...ntah mcm2 adaaa...
mama sebenarnya, tak sabar nak tengok semua aksi gedik kami.hikhik

tak sabaw menanti  CD dari MizzyN.
nanti mama update lagi ye!!!

love: mamazahra

4 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

tantek2 sume pic nih..sweet..=D

NONIE ABDUL AZIZ said...

akak suka gambo zahra kat celah kaki tu kiut bangat!!dah panjang rambut dia norly...

Norly Saliana a.k.a Mamazahra said...

lily: mmg pown...[cheh!tetiba puji gambar senirik.hikhik ^__^ ]

tp, hasil air tgn mizzyN&ida mmg superb.i laikkk~

Norly Saliana a.k.a Mamazahra said...

k.nonie: zahra ni payah nak amek mood posing.lepas main baa-baa-cak la, baru nak start sengih.kalo x, muka ketat jek.huhuhu


rambut zahra dah panjang, tp nipis sgt.ntah bile rambut tu nak lebat cam rambut anak "adamaya"..heee ^__^

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!