Tuesday, 27 April 2010

aktiviti kami di malam hari

jeng..jeng..jeng...
saspenn jek!!!
inilah aktiviti kami dimalam hari....
pergi memuaskan nafsu selera memasing.hikhik
ni cerita berapa malam lepas.
punyalah malas nak menaip entry, baru hari ni dpt taip.hikhik
buat pertama kalinya, setelah hampir bersama papa lebih kurang 4tahun, barulah papa request nak makan western food.
selalunya, papa yang berselera jawa melayu asli neh, akan mintak nak makan nasi sepanjang masa.
sekali, last week papa request nak makan western.
mama mmg suka sgtlah.
kalo boleh, tetiap hari nak makan western.mama kan bajet omputih.hikhik ^__^
seperti biasa, kalo nak makan western food yang cepat & murah, Yok Mampir lah jawabnya.
hanya 5minit jek dari Our lil sweet home umah mak.

mama order jus nenas & papa, jus kiwi.
lately, mama suka betul minum air nenas.tatau nape.tp, siyes, kalo bleh tiap kali gi makn mesti nak order air nenas, tp jarang2lah kedai ada jual air nenas neh.
tapi, kat Yok Mampir mmg selalu ada.i laikkk~

tuk menu dinner, mama order sizzling chicken.yummehhh!!!
inilah rupa sizzling chicken tuh...ayam grilled+coleslow+potato wedges.
papa pulak, order cheezy chicken.sedap jugakk!!!lemak & berkrim disukai ramai.hehe ^__^
gambar blurr sikit sbb papa gerak tgn dia, tak reti nak stop bile mama snap pic.nak gak potong ayam tuh.hehehe

p/s: tetiba rasa nak makan western pulak mlm neh.mlm semalam dah makan selera jawa.hikhik

p/s: kalo asek pikir makan sedap jek, bila nak mulakan diet neh.hehehe


love: mamazahra

1 comment:

NONIE ABDUL AZIZ said...

dah lama tak makan kat Yok mampir!! tempat permainan akak tu dari 2002 - 2005...best ooo duduk area sana tiap2 malam akak atur kedai makan Norly kekekeke

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!