Friday, 19 March 2010

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"

Hi Nuffnangers! [ececeh, gaya macam dah penah cash outkan cheque nuffnang je, padahal baru je join nuffnang neh.hikhik]

Are you fun, out-going AND looking to earn RM50 extra pocket-money? [yes!!yes!!i am..mmg nak sgt RM50 tu.plizzz en.nuffnang!!!]
Nuffnang is looking for you! [mama lah tu!!! so, kamu semua toksah perasan boleh???heee :D tapi, kalau kamu semua yg nuffnangers gak, interested nak join, bleh je..jangan malu2]

Nuffnang are looking to reward active Glitterati Nuffnangers to blog and attend the super fun Gatsby Deodorant Street Fair happening on :
Bile??
kul bape mula??
kat mana??
sila jenguk bawah ye!!!


Date: 17th April 2010
Time: 10am till 5pm
Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.
baik hati sungguh en.nuffnang ni kan?bukan senang nak ajak blogger yang tak glemer cam mama ni.hehehe
macam mana cara2nya??senang dan mudah...


1) Clear and mark your calendar on the 17th April 2010! [pangkah kalerdar cepat2, nanti lupa plak.hiks~]

2) Write a blog entry with the title "I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair" [kalo dah takde topik nak cerita tu, buatlah entry neh.hehe]
Here are some pointers you MUST include in the blog entry:
1) Blog title must be "I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair" [done!!!]
2) Include the date, time and location of the event (see details above). [done!!]
3) There are going to be lucky draws and we have various cool gadgets worth up to RM15,000 up for grabs! [i'm the LUCKY one!!!.amin]
4) Among the exciting fun-fair games on that day - Sumo Wrestling (in air bag suits!), gladiator battles and other amusing and addictive games you would expect at a fun-fair! [sukanya ada game2 neh.MESTI best!!]
5) Lastly, share this link with your readers : www.gatsby.com.my/streetfair


Once you are done,
send an email to p400@nuffnang.com with :
1) Your Gatsby blog entry permalink
2) Full name
3) IC number
Remember to send us your permalink and not your blog URL

kalau nak tahu lanjut, klik SINI...

mudah je kan???

jom lah join ramai2, bleh kita gather2 disana & have fun!!!

jumpa kat sana ye!!!

dan jangan lupa, DOAkan MAMAlah yg bertuah tu!!!heee :D


love: mamazahra

2 comments:

zh-ena said...

klu ada rezeki jumpa di sana

norly saliana @ mamazahra said...

ena: ok...kalo xde aral, kite jumpa disana yek!!!

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!