Friday, 26 March 2010

I'll be away to Pullman Putrajaya for 3D 2N

Salam Jumaat semua.
Pagi jumaat yang dingin.auuwww!!!i laikkk~
bukan sebab malam tadi malam jumaat tau!!! [haa!!pikir lain lah tu!!!]
tapi sebab pagi ni hujan sangat lebat.
grrr...sejuk!!!!
kalau lah dapat sambung tidur alangkah bahagianya kan...

pagi ni mama hantar papa gi keje sbb hujan terlalu lebat, rasa tak sampai hati nak biarkan papa gi keje merempit dengan Mr Ex-5 nya.
makanya, mama lambat sikit masuk office.huhuhu

okeh, berbalik kepada tajuk utama....
mama akan ke Pullman Putrajaya mulai mlm ni sampai ahad pagi..kiranya 3D 2N lah.
ada apa kat sana???
nak tengok belon panas???no..no..no..tak kuasa!!!
mama ada Company's Staff Retread.
TAK bestnyaaa!!!
kenapa tak best???sbb company HANYA allow mama bawak papa.
buah hati mama, si Dhia Zahra tak boleh ikut.huwwwwaaaaa!!!!
mau menangis mama dan papa...

tapi kan, mama nak buat jahat sikit lah.ni rahsia tau!!!
shhhh...jangan bitau org lain!!!especially opismet mama.huhuhu
wei, hari2 jumaat mana bleh buat jahat!!! tak ingat mati ke???ngeh3
tak kira, nak buat jugak!!!nak jugak!!!
mama nak sorok2 bawak Zahra.boleh tak????
nak masukkan dalam bagasi..hehehehe

kiranya nanti, papa & zahra takkan join aktiviti company lah.
cuma mereka accompany mama kat bilik hotel je.
OK tak???ni kira berdosa ke??
kalo agak2 MD dpt tahu, dia pecat mama tak???
sekali, masuk opis isnin depan...MD cakap "You're FIRED!!!!"..
aduh, kejam noh!!!

tak kisahlah!!!kalau kerana benda ni mama kena pecat, mama tak kisahlah.[tak masuk akal langsung!!!muahaha]
mama akan cari je keje lain...nak susah apa kan????
yang penting, mama tak tinggalkan buah hari pengarang jantung mama... [macam berani!!!!]

at 1st, papa takmo join.papa nak jaga Zahra kat rumah je. [ni semua gara2 tak sanggup nak tinggalkan buah hati kami lah]
mama pulak tak sedap hati, nak tinggalkan mereka berdua.
macam tak biasa!!!ngengada betul mama zahra ni.
selalu kalau gi outstation tu, bleh je pun....apesal skang tak bleh pulak!!!

ntah.....senang kan jawapan ni...
kali ni mama tak boleh pulak...

apa nak jadi, jadilah....

atau..ada kengkawan yg dok area Putrajaya volunteer nak jaga Zahra, sila angkat tangan!!!!!

love: mamazahra

2 comments:

zh-ena said...

harap dipermudahkan utk norly
staff yg lain taknak join buat sekali ker norly?

ena duk kat shah alam
blh jea klu nak ena jagakan hehehehehe
jom tukar no.hp :D

email ena
zarena_kundang@yahoo.com

harap semuanya selamat

norly saliana @ mamazahra said...

ena: terharunya...ena sanggup nak jagakan Zahra...

staff yg lain xnk buat kot, sbb derang nak feel honeymoon...hahaha

tp, tak sampai hati pulak nk bg ena jaga.kang makin kuwus ena dibuatnya, Zahra ni lasak sgt2....

no.hp dah pun norly email...

nnt kte calling2..sms-ing2 ye..

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!