Wednesday, 24 March 2010

Cutest Baby Birthday Picture Contest

mau join contest lagi.
mama sekarang ni, gila contest dah.
pantang ada contest, nak jugak join.walopon chances tuk menang, tipis.wakaka
yang penting, niat ada tuk memeriahkan contest.hehehe.

kali ni contest anjuran suhida http://fazdarazat.blogspot.com

Cutest Baby Birthday Picture Contest

contest ini dianjurkan dari tarikh 20 Mac 2010 dan berakhir pada pukul 12 malam 20 April 2010. [sempat lagi neh :) ]
Terbuka kepada si comel berusia 1 hingga 4 tahun sahaja.(Anak sedara pun boleh..anak kawan-kawan tak boleh lah ye...=p) Kalau ada 2 orang anak, boleh je, tapi sorang dalam sekeping gambar lah ye. [dah kompom zahra layak..sbb zahra br 29mos ]



cara2 nak ikut serta contest neh:

Jadi Follower FAZDARAZAT dan add blog aku dalam bloglist korang. [setel!!]
Letak banner contest ini di sidebar blog korang dengan link contest ni. Takde link, otomatik tak layak. [berehh!!]
Buat entri mengenai Online Contest ~ Cutest Baby Birthday Picture Contest ini dan upload gambar si comel sewaktu sambutan harijadi si comel di dalam entry tersebut.
Hanya SATU (1) gambar sahaja yang dibenarkan. Nyatakan nama si comel, umur dan tarikh lahirnya. Pastu korang tulis lah sikit wish korang untuk si comel. Tak perlu panjang-panjang, ringkas dan padat. [senang je neh!!]
Dalam entri tersebut pastikan korang mention dan link ke FAZDARAZAT.
Bila korang dah puas hati dengan entry tu, sila link kan url blog korang di ruang komen aku(fazdarazat) ye. [setel bebeh!!]



inilah gambar yang mama pilih.
gambar Zahra's 2nd Birthday Bash.



kenapa yg kedua???sbb..1st birthday Zahra dulu, mama wat kecil2an je.takde gambar yg cun pun.huhu
yang ni pulak OP lagi yg snap.tentulah lebih istimewa!!!

Nama: Nur Dhia Zahra binti Md Zahari
Umur: 2tahun 5bulan
Tarikh Lahir: 22-Oct-2007

kiranya, 22hb hari tu Zahra baru masuk 29bulan.
mama & papa sangat2 berharap Zahra akan membesar menjadi seorang anak yg bijak, solehah, mendengar kata, menghormati orang tua, menyayangi mama & papa sepertimana mama& papa menyayangi Zahra sepenuh jiwa....

mama sangat sayangkan kamu!!!!




okeh, done!!!harap kali ni mama & zahra bernasib baik!!!fuh!fuh!!jampi sket.muahaha




love: mamazahra

2 comments:

suhida said...

gamba zahra sgt comel. gudluck ye~

norly saliana @ mamazahra said...

suhida: tenkiu ya!!!!

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!