Sunday, 7 February 2010

Separuh Jiwaku pergi

lama tul mama menyepi.
ada yang kesah ke??hahaha
dua hari ni sibuk pack barang lah.
mama akan gi outstesen ke JB selama seminggu.
so, kena packing elok-elok, takut pulak tertinggal keperluan penting.
lagipun, nak spend betul-betul waktu yang ada tuk papa & zahra.
rasa cam tak sanggup nak tinggalkan mereka berdua.
mereka berdua tu separuh dari jiwa mama.
so, kalau mama pergi tanpa mereka, maknanya separuh jiwa mama pun takde.
makanya mama ke JB dengan separuh jiwa sahaja.
tapi, demi kerja.mama redhakan.
ini kali pertama mama akan drive jauh waktu malam.
selalunya, pagi ahad mama dah bertolak.
tapi, oleh kerana kali ni mama sorang, papa tak benarkan mama drive sorang.bahaya katanya.
selalunya, kalau outstesen either papa join sekali or anak sedara mama temankan mama.
tapi, kali ni papa or anak sedara mama tak dapat ikut.
so, papa suruh mama follow officemate mama, Kak CT.
kak CT akan bertolak malam ni sebab dia balik kampung ada hal keluarga.
oleh sebab ni kali pertama mama drive waktu malam, maka mama nervous sikitlah.
dari petang tadi rasa semacam je.
asyik rasa nak terkucil je.hehehehe
korang doakan mama selamat sampai dengan selamatnya yeh!!!
love: mamazahra

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

smoga slamat smpai yek norly..n semoga bertabah juga bekerja jauh dr family tercinta..hehe

norly saliana @ mamazahra said...

lily: tenkiu dear :) kau pasti memahami perasaanku!!!ahaks

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!