Monday, 8 February 2010

Bersiaran Langsung dari Grand Bluewave JB


[muka manusia yang kekenyangan.muahaha (gambar sekadar hiasan)]

saat ini mama tengah bermalasan atas katil.
balik dari office tadi, terus singgah Jusco Permas Jaya.
oleh kerana skip lunch tadi, maka melantak sakan lah kat Secret Recipe.hahaha [padahal kalau tak skip lunch pun, tetap melantak.hahaha]
mama belasah tom yam kung,esspresso macchito dan share classic cheese dengan kat siti.hehehe.yummeehh!
sorry, pic langsung tak snap sebab terlalu kebulur.hahaha
masa on the way gi Jusco pun, perut dah berkeroncong sakan.
dan masa kt Jusco tadi, mama terbeli wedges swiss polo.huhu
ni semua gara-gara high heel vincci yang menyakitkan kaki tuh.
tak pasal-pasal terbang RM39.90, tun after 20% discount.hukhuk
tapi, berbaloi-baloi sebab wedges tu sangat-sangat selesa.heeee :D


patern dia sebiji cam wedges yang mama beli dari kin mummysya

simple but sangat selesa :)


walaupun cam kolot je kan???


bila pewot dah kenyang sakan neh, rasa malas nak buat apa-apa..
rasa best je berangan sambil lepak atas katil.
otak melayang ke Klang..teringat yang tersayang...huhuhu
mish them oredi...papa & zahra, mama sangat merinduimu.ting-tong.

gile rindu kat mereka berdua.
ni baru berapa jam je tinggalkan mereka.
dah rasa tak keruan.hukhukhuk

kali neh, seperti biasa setiap kali turun JB, sure Grand Bluewave Hotel jadi pilihan pertama.
sebab sangat selesa dan cozy sekali :)


[sangat luas sebab no more meja makan]

last time stay kat sini, bln July'09 perabut dia lain.
kali neh, hotel dah fully renovate dan refurnish semua perabut.
kali ni mama ambik studio room je sebab mama datang sorang je kan..

mama dapat bilik studio room yang ada 2 single bed, sebab bilik double bed dah full.


meja TV lama gak.hehe

no more sinki tuk coffee corner.
cuma ada kettle dan fridge.
dan no more cabinet tuk dapur

but..
ada yang best.
set bathroom yang baru.sangat selesa :)


cuma dah takde bath tub, digantikan dengan glass door bathroom yang sangat sexy.heee :D



studio room rate RM189.75 nett with breakfast for 2persons tuk corporate rate.
kalau normal rate mama tak sure berapa pulak.hehehe

p/s: tak sabar nak tunggu papa dan zahra datang khamis neh.sementara ni, mama tidur sorang lah.huhuhu.miss u so much pa & zahra :)


love: mamazahra

2 comments:

Along said...

alahai comelnye baju kamu! sukaaaaa!!

norly saliana @ mamazahra said...

along: ye ke??bkn cam pompuan mengandung ke??heee :D
tenkiu, dear :)

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!