Monday, 15 February 2010

Dua hari pengsan, gara-gara jalan kaki tanpa henti...

tajuk sangat tak boleh blah.hahahaha
siyes, mama dan papa pengsan 2 hari ni tau.
ni semua gara-gara jalan kaki non stop kat Singapore.
balik dari S'pore, papa drive terus balik Klang.
hanya Zahra yang ada kuasa luar biasa.
masih boleh main, masih boleh makan dan yang penting masih boleh merengek.huhuhu
tuk pengetahuan semua, plan ke Singapore adalah berjalan seperti yang dirancang walaupun tidak terancang rapi.
hati meronta-ronta nak update segala cerita di Singapore, tapi badan sangat tak larat.
nak bukak mata pun setengah pengsan.
dah dua hari makan kat kedai dari pagi sampai ke malam.
celik mata, gi keluar makan.
pastu, terus sambung tidur lagi.
padahal sehari je berjalan, tapi letihnya sampai dua hari tak hilang tau.
gambar kat JB pun masih lum terupdate, di tambah pulak dengan gambar-gambar di S'pore.
tapi, agak malang lah, gambar di S'pore banyak yang blurr dan gelap.
almaklumlah, gambar dari camera cikai, E5800.hikhik
so, paham-paham sudah.
mama akan update sedikit demi sedikit ye!!
mama update gambar kt JB dulu, aci tak???
gambar di S'pore tu, perap dulu.heehee :D
okeh, mama kasi chance tengok dulu sekeping je gambar kami kat Pulau Sentosa :)


ok, sampai jumpa lagi di lain entry.
kalau larat lah ye!!!
ni pun ada lagi rasa nak pengsan.hehehe








love: mamazahra

3 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

best2x..jadi jugak ke singapore..sehari mcm tk cukup kat ronda sentosa island tuh..byk sgt tpt menarik nk gi..ekekeke

Fara_Adura said...

Wawawa.. jalan sakan ek.. beshnye..jeles neh.. ekeke

Jangan lupe aplod pic2 menarik itu oke.. huhu, memang kalo jalan mana2.. sure 2, 3 ari rasa lembek aje badan.. tapi anak stil cergas.. hahah.. pelik tapi benar..:D

norly saliana @ mamazahra said...

lily:Alhamdulillah, jd gak jejak s'pore.walopon lom ronda abes, cukuplah..next time leh gi lagi.hehehe

siyess, mmg x cukup sehari,beb.lainkali gi 3h2m, baru puas ati!!hehe

fara: betul tu!!!badan lembik cam kain buwuk dah.Zahra menten cergas.x larat weh nk layan...

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!