Tuesday, 19 January 2010

Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu




Ya.Allah, Contest lagi!!

hari ni mama terover rajin lohh.

segala contest mama join.hehehe

tapi contest anjuran eiyakiesah ni cam best jek.

so, mama nak join la kan..

bagi memeriahkan contest ni lagi.hehehe



"


"


"


dan gambar yang mama pertandingkan adalah...



gambar hasil tembakan k.moon :)


[pic mase 2nd bday bash Zahra]



Nama Ibu: Norly Saliana Isnin


Nama Anak: Nur Dhia Zahra binti Md Zahari
Umur Anak: 2thn 2 bulan


Pada mama gambar ni sangat SWEET, sebab bukan senang nak capture gambar kami dalam keadaan yang begitu sweet camneh.

dengan cara inilah kami pamerkan kasih sayang antara ibu dan anak.

mama sayang zahra sangat-sangat :)

ok.Done!

meh, kite check dulu samada mama dah penuhi segala syarat atau belum...

Syarat2 contest adalah seperti berikut...


1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun..
bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan.. ~ Done.
2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir.. ~ Done.
3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri ~ Done.
4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg.. ~ Done.
5) Jadi follower untuk blog IBU & blog MYTOMEIOUTLET ~ Done.
6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua ~ Done.
7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to mine ~ Done.
8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010 ~ Done.
9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..itu jer...senang je.. ~ Done.






pssst: ok, puan penganjur..harap gambar kami ni adalah yang paling sweet ye!!hehehe





love: mamazahra <3

6 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Good luck norly..sweetnya pic ibu dan anak nih..hehehe

e!ya said...

salam tq join contest saya so gd luck

zh-ena said...

gud luck norly

norly saliana @ mamazahra said...

lily: good luck to u too..hikhik.persaingan sengit neh..hehe

e!ya: tenkiu :)

ena: tenkiu,ena...x join ke??

dillanasa said...

mak aihh!!
comey nyeee pic ni!!
msti leh menang!!
weeee~~

norly saliana @ mamazahra said...

dillanasa:kalo la awak ni puan penganjur tuh, dah tentu sy menang kan???kan???hikhikhik
tapi, malangnya bukan, persaingan amatlah sengit sekali.huhu

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!