Friday, 4 December 2009

Shopping makes me HAPPY :)


sana-sini Y.E.S

dah ah poket tengah nipis.huhu

kalo lah, time Y.E.S neh poket penuh.

pastu bonus pulak dapat.

kan syok??



tajuk kat atas tuh sama ngan gambar kt t-shirt zahra tuh.

perasan tak???

gi tgk betul-betul gambar zahra.

hehehe

mama suka t-shirt neh.

memang sesuai dengan mama yang memang hobinya SHOPPING.hikhik

shopping ngan mama ni macam isi dengan kuku.

tak boleh dipisahkan.wakaka

tak NORMAL lah seorang perempuan tu, kalo TAK SUKA shopping.

*statement berani mati*

betul tak?

ke ada yang tak setuju???
sila angakat kaki!!!
kehkehkeh

ok, malas nak cerita banyak...
tengok jek apa yg dibeli ye.



[muka sedih sebab tak dapat shopping due to poket yg sangat nipis.huhuhu]


[muka orang yang bahagia bershopping tanpa bawak isteri tercinta.huhuhu]

Waktu Kejadian:Hari Rabu, 02-12-2009.


Tempat Kejadian: JJ, Tmn Maluri

mama ada IIAM Talk kat IIA, Kompleks Maluri.
oleh kerana mama yang memang FAIL jalan ke KL.
maka, papa perlu berkorban tuk amik cuti dan hantar mama ke sana.
mama punya talk kul 3-5pm
sementara tunggu mama, papa dan si kecik zahra meronda lah kt JJ Maluri.
so, sempatlah papa bershopping sakan.
tapi, tenkiu banyak-banyak kat papa tau.
ingat gak papa pada isterinya ini.huhuhu
banyak gak ole-ole yang papa beli tuk mama walopon tak menepati citarasa mama.huhu
tapi, tetap bersyukur dapat benda FREE.hikhik
yang penting, papa IKHLAS beli tuk mama.tul tak??
apa papa beli tuk mama??


sunglasses SALSA.
walopon bukan DKNY or LV.
tapi, mama tetap bersyukur :)


yg neh mama dah jual semula pada kakak mama, Endek a.k.a ibuzahra
sbb mama rasa kurang sesuai ngan muka mama.hehe :P

papa jugak belikan henbeg ni tuk mama.
tenkiu pa!!!
sayang sgt kat awak,B.mmuuuaaahhh!!!


[side depan]

[side belakang]
mama tak berapa berkenan henbeg neh.
bukanlah sebab ianya hanya polo.
tapi, design dia cam x sesuai ngan mama.
tapi, mama tetap senyum lebar okeh.
at least, ada gak surprise tuk mama.heeee :D

dan.
papa gak belikan t-shirt neh tuk mama.
walopon mama kurang berkenan, tapi tetap suka tau.
sebab ia pilihan papa.
mesti masa papa pilih tu, papa bayangkan mama pakai shirt neh dan nampak sangat ayu dimata papa.wakaka

papa beli shirt neh tuk buah hati pengarang jantungnya.
ada ke patut papa beli baju tuk umo 4 tahun.
dia ckp, nampak ok bile buh dpn zahra
janji papa suka :)

jarang-jarang papa gi shopping.
tapi, sekali shopping..hambek ko!!
macam-macam papa beli.
tuk papa???
papa cuma beli sunglasses tuk dirinya.
papa memang jarang beli baju seniri.
salunya, mama yg pilih tuk papa.
pas membeli dan membelah poket, papa bawak Zahra main.
sukalah budak tecik tuh.
dapat peluang bawak bas lagi.hehe


bukan main lagi budak tecik neh kawal stereng




tengok lah video si Zahra neh.

kemain susah tau nak upload.

menguji keimanan sungguh.

video



dah.itu jek.

korang rasa kan, lepas papa belikan sume ni tuk mama..still ada lagi ke pezen 3rd anniversary dari papa??? * tamak tau mama neh, diberi betis nak peha pulak.hikhik *



love: mamazahra =)

No comments:

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!