Monday, 16 November 2009

Zahra & Co. ke 1st Birthday Bash Harith Yusuf

Sabtu, kul 3 ptg kami gi memenuhi jemputan Majlis Hari Jadi HY yg encem.
ekceli Majlis tu mula kul 2.30pm.
tapi, papa beriye nak abeskn dulu citer hindustan.
so layan kan jek la.
kami smp doa selmat pun da habis.
sume tgh bersantap.hikhik
so, langkah kanan la.
inilah birthday boy yg encem itu.
Harith Yusuf

beday boy baru nak belajar menapak.
kiut bangat :)

inilah mama & papa HY
eksited sambut 1st bday anak.
sama cam mama & papa dulu..hikhik
terimbas kembali kenangan sambut besday zahra yg pertama.

tenkiu amm & amart for inviting us :)

ni masa kami bersantap.
macam-macam makanan amm masak.
sume sedap bangat :)
mama mkn dadih, mee hun & kapkek elmo.
papa makan steamboat, ikan bakar & buah.
zahra???
main jek smp tak ingat nak makan.
zahra mmg sonok kalo jupe kakak2 & abang2.
anak2 sedara amm, ramai dok kat luar.
zahra tumpang sekaki.



dah kenyang makan, masa tuk balik lah.
sekali lagi, Terima Kasih Amm jemput kitorg.
hope suke pezen yg x seberapa tuh :)
p/s: gambar cilok dr FB amm :)






love: mamazahra =)

3 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

wah..tema bday party putih ker. tgk sume org berserba putih..hehehe..

mmg eksited kan smbut 1st bday anak. serba serbi nk lengkap padahal budak tu tk paham menda pon lg. sat lagi 2nd bday Zara mcm manela. mama n papa die dh kena berjimat cermat simpan duit ni..=p

~mamazahra~ said...

lily: yup, tema party t-shirt putih & jeans.
so, tuk memeriahkan majlis, kami pun ikut tema jek la..
tp dulu mase zahra 1st bday bash, noly x beriye sgt sbb zahra xreti lg kan..
so, bile 2nd neh beriye sikit, tp malangnya abg norly meninggal pulak.
insyaAllah, next dptlah buat seperti yg noly inginkan.hikhik :P

amm said...

1stly, TQ sbb post enrty yg comeii ini & 2ndly, owh ok cilok pics aku ek?!hahaha..joke jer!! nway TQ beb sbb ssh2 jer ko cr bj puteh itu, terharu i!! ahaks...muahhhhh!!!aku cm prasan bj ko n hubby sm ek??wah sedodon sj =D

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!