Friday, 13 November 2009

Usaha menyelesaikan misi yang belum sudah :P

malam td, pas maghrib dah kuar ke JJ Bkt Raja.
tujuan utama adalah tuk menyelesaikan misi yg belum sudah.
pezen tuk HY yg encem itu belom dpt lg.huhu
pening pale Auntie ko neh HY oi, tak reti nak carik pezen tuk bday boy.
maklumlah auntie ada anak dara jek.huhu
sebelom redah JJ tuk carik pezen,
kami menambahkan dulu tenaga yang cam dah hampir kong.
terjah Food Court dulu.
[papa makan black peppper with fried rice + ice lemon tea = RM7.90]


[mama makan chicken chop + fresh fruit + ice lemon tea = RM9.90]
zahra tido.
maka kami makan dengan jayanya.
abes jek makan, zahra dah jaga.
bile tenaga dah full, barulah semangat nak masuk sume kedai gara-gara nak beli HY nye pezen.

siyes mama pening pale nak carik pezen tuk bdk setahun.
gi kt tempat toys kt JJ xde pulok toys tuk child under 2Y
sume toys tuk child 3Y++
maklumlah masa zahra umor setahun, mama mmg xpenah belikan toys.
semua buku n flash card jek mama beli.huhu
pas redah JJ gi kat sume pezen shop,
tiada yg sesuai tuk baby 1Y old.
akhirnya, jupe gak.
mama tatau lah HY suke ke idak.
hope HY sukalah.
Zahra kemain suka lagi.
sok-sok mama beli tuk koleksi Zahra eyh...
benda yg amma beli tuk HY neh mmg feberet Zahra.
dari baby mmg dia dok kendong ke hulu ke hilir.
misi mencari baju Zahra masih lom setel.
Sabtu pagi baru nak sambung :)
p/s: hope HY, Mama dan papanya sudi terima pezen ini :)

love: mamazahra =)

2 comments:

amm said...

TQ so much mek...HY sgt2 suker + cute!!xoxox...tq jg kerna sudi dtg n mnjamu slera dr menu kmi yg xseberapa ituw...muahhhhh!!

~mamazahra~ said...

amm: xde hal la.menu mcm2 tuh.rajin sungguh mama HY tau!! sume sedap belaka.dan HY sgt baik ah..lgsg x meragam :)

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!