Tuesday, 3 November 2009

Penatnya...

mak aii, letihnya badan.
jari-jemari yg kecik molek halus mulus neh, rasa cam nak patah.
betis yang besar tapi gebu neh, rasa sengal semacam.
leher yang tak berapa nak jinjang neh, rasa cam nak terkehel.
lengan yang mantap neh, rasa cam dah tak leh nak angkat.
penatnya....
apehal cam letih semacam jek?
keje 'lebih masa' ke?ngeh3
takde maknanya.
ni suma gara-gara berhempas pulas meredah jam dari Jln Imbi ke Klang.
gila lah.
camna org klang or shah alam, sanggup keje kt KL.
kalo kerana gaji yg tinggi, mmg mintak maaplah.
tak sanggup beb.
baik mama tetap keje kt Klang yang indah permai neh.*permai la sangat*
walopon gaji ciput.hikhik
tak sanggup nak meredah lautan kereta kat Federal Highway tetiap hari.
walopon baru 2 hari, rasa cam 2 tahun.
nyampah gila nak redah jam tuh.
nasib baik, training neh cuma 4 hari.
kalo sebulan, mahu pengsan tengah jalan.
kalo lah cik Persona Non Grata tu leh terbang, kan best.
tak payahlah redah lautan kete yg pemandunya cam hampeh.
nak potong tak payah bagi signal.
nak mencelah ikut suka mak bapak dia jek.
geram gile.
tapi, IIA training kali neh best gile.
speaker best.
cuma makanan kat Park Royal neh cam kureng sikit.
but, ok la.
cuma, mama mmg nyampah redah jam.
kalo lah ada IIA training area Shah Alam or Klang, sure mama dah gi training 4 kali setahun.hikhik
k,la.badan sgt penat.
mood pon tak mari nak cerita.
gambar langsung takde sepanjang training.
tgk la, kalo rajin sok amik gamba.hikhik
p/s:letih wo, mangun lebih awal daripada biasa, redah jam, training, redah jam dan balik terus rasa nak tido.papa dan zahra tak terlayan.hahaha.sowi cayang.but, love u both so much.muahhh :P





love: mamazahra =)

4 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Norly, cat umah baru dh cun dah..sweet jerk. tp font color kena tukar sketla. bg kontra senang nk bace..hhihihi..

siannye kena meredah jem. kite pon tak larat nk drive jem2 nih. nasib baik duduk dkt ngan opis ..=p

shila ariff said...

biasa le..kalo dah namanya..pusat bandar, dah tentu tak leh lari drp masalah jem ni..

p/s; nasib baik le daku duk kat bndr pasir puteh yg tak berapa nak jem ni..pi keja 40 minit tapi jln straight je...tak yah guna brek byk sgt...huhuhu..

NONIE AZIZ said...

huhuhu...akak dulu dekat 3thn berulang Klang-KL, 3 thn shah alam-klang..mmg penat!!!

~mamazahra~ said...

lily: font color???okeh, akan ku tukar dgn segera :) tenkiu,dear

shila: salu gi opis, 10 minit dah smp.tak jam.sgt bahagia :)

k.nonie: kagum ngan org yg sanggup redah jam tetiap hari.

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!