Saturday, 17 October 2009

~ Pink Cupcakes ~

apa kowang buat malam ni eyh?
gi openhouse ke?
atau kowang sedang layan channel ESPN?
Manchester United vs Bolton.
mama pulak sedang tungkus-lumus menyiapkan pink cupcakes.
tuk dihidangkan pada tetamu yg nak datang sok hari.
papa ajak semua opismet dtg umah tuk makan-makan.
so, mama tumpang sekaki tuk ajak opismet mama gak.hikhik.
so, kowang jangan kecik ati eyh.
mama bukan tak nak jemput tuk makan-makan sok.
tapi, mama nak ajak kowang datang umah next week tuk acara yang lebih best.
iaitu 2nd Birthday Bash Nur Dhia Zahra.
so, kowang nantikan jek la kad undangan yg akan mama tayang dalam belog.
paling awal isnin, paling lewat rabu.
mama sedang gigih design kad undangan tu.
ekceli, majlis tu nanti taklah gempak mana.
hanya suka-suki tuk Zahra.
at least boleh gak Zahra jumpe kawan-kawan.
dan mama gak bolehlah jupe kawan yg mama hanya kenal di belog or FB.
okeh, kang hangus lak kapkek ku yang tak bape nak sedap tuh.hikhik.
p/s:pada yg tak dapat dtg besday bash Zahra on 24th Oct 2009 neh, boleh dtg sok.
majlis sok bermula kul 12pm sampai 4pm.kalo sudi dtg, sila tinggalkan komen.so,mama leh bagi address.



love: mamazahra =)

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

wah..rajin ni buat acara masak2 2 kali. openhouse + bday bash Zahra. mesti meriah kan..hee

~mamazahra~ said...

lily: ekceli, memula mmg nk gabungkn sekali.tp, mak norly ckp x baik sambut lebih awl dr date besday..tu yg buat mkn2 hari raya jek..next saturday,dtg tau!!mak sgt jupe zara :)

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!