Saturday, 17 October 2009

~ Openhouse Berantai ~

Selamat Pagi kowang.
dah bangun lom neh?
mama awal pagi lagi dah bangun.
pas subuh jek, terus gigih ke dapur.
membersih peti sejuk yang dah berkurun tak dibersihkan disebabkan ke'busy'an yang terlampau.
Hari ni mama dapat 2 jemputan openhouse.
  1. umah Farhana[kawan sekolah menengah] di Sri Pristana, Sg Bulohkul 11pagi
  2. umah cik anem [kwn time di matrik] di Bkt Rahman Putra, Sg buluh kul 2pm

patu papa lak dpt 1 jemputan openhouse, kawan kerja dia.si Odie.

kalo x silap umah Odie kat area Berkeley,Klang.

so, kami akan memulakan misi openhouse berantai kami neh dari Sg buluh.

mebi kul 12 baru gerak dari rumah.

pastu gerak balik kalng tuk gi umah Odie.

kira macam wat pusingan U lah.

Klang-Sg Buloh-Klang

oleh kerana hari ni bz yang amat,

maka pagi-pagi haruslah kerjakan apa yg patut kat umah dulu.

sebelum meneruskan misi kami.hikhik

Hari ni dapur hanya berasap tuk sarapan jek.

mama masak sizzling yee mee.sedap tau u ols.hehehe.

so, bersempena openhouse berantai ni, kami akan makan sampai senak pewot.hikhik :)

kowang ada openhouse gak ke??

love: mamazahra =)

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Wah..dh masuk deepavali pon berderet2 lagi org buat openhouse yerk. bestla dpt menjamu selera sepuas hati,..hihi..kitorng pon ade 2 invitation sbnrnya tp tk dpt pegi sbb sat lagi nk escort papa Zara gi kuantan. sedih jerk die kena krja cuti2 mcm ni..

~mamazahra~ said...

lily:best, mmg best.pasneh, geleng pale dok dpn cermin sbb lemak semakin berkumpul ngan jayanya gara2 openhouse berderet2.hikhik

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!