Monday, 26 October 2009

~ Ceritera Nur Dhia Zahra ~

Tajuk n3 memang gempak.
takde story hangat pun.
bile tgk folder Zahra lam PC neh,
rasa cam tak penah lagi share pic neh ngan sesapa.
so, saja lah nak share kan...
Lagi pun kira prelude tuk Birthday Girl la.aci tak???.hikhik
[kalo kowang nyampah.sila totop mata eyh..]
mama kalo ada masa, memang suka sangat bawak Zahra gi playground.
bagi dia happy-happy.
suka tengok dia gelak.
suka tgk dia lari-lari kat playground tuh.
rasa cam puas jek.
yelah kan, 8am sampai 5pm memang mama bz ngan keje.
kalo dulu mase henpon ada 3G salu gak videocalled ngan Zahra time lunch.
sejak henpon tuh hilang kt Klinik, lom ada rezeki nak beli yg baru.
memang xde lah videocall ngan Zahra lagi.
so, memang abes keje kalo takde hal lain.
mama prefer bawak Zahra gi Playground.
playground tuh sebelah jek ngan futsal court yg papa salu main.
sementara tunggu papa main futsal, mama abeskan lah masa ngan Zahra kt playground.
manfaatkan masa yg ada dgn yg tersayang.hihikhik *poyo jek*


[mama happy bila tengok Zahra happy]

[macam-macam aksi Zahra]

[si kecil mama]


[zahra tetap buah hati mama..pengarang jantung mama :P]



[mama sayang zahra sangat-sangat]










love: mamazahra =)

2 comments:

Qistina's Mama n Abah said...

Banyaknya gambo! Seronok tengok senyuman anak bila dia hepi kan..

Ni zahra yang suka gi playground ke mama dia yg excited lebih neh?

Tak de nampak org len pun. Pegi masa takde org ek? Kat depan umah sha ni ada playground tapi anak2 dara n org bujang sekelian suka sgt dok menempek2..malas nak gi..persekitaran tak sihat utk anakku!

~mamazahra~ said...

mamatina:a'ah, kt playground tuh x byk org.tu yg rajin nak gi tuh.
bkn mama yg eksited lebih, tp zahra ni dah pandai majuk kalo x bawak.
kalo playground tuh ramai org, mama mmg xbwk zahra gi sana.x suka bdk2 kt ctu yg suka bercakap benda mencarut...

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!