Thursday, 7 May 2009

~ mama yang bz ~

cewahh!!
tajuk...poyos tahap gaban...ekeke :D
bz sgt ke mama neh??
kata dah bosan ngan keje??
eceh, senarnya mama memang serius bz tau...
kat opiz bz ngn follow-up audit yang melambak2...
kat umah... bz melayan Zahra yang makin aktif...
dan juge melayan papa zahra..ehehe :D [yang neh, tak boleh cerita lanjut.. bahaya!! ekeke :P]
ekceli, mama juge sgt bz ngan aktiviti baru mama & papa...[ewah-ewah.. da pikir ke lain la tuh!!! tul tak???ekeke :D]
dah! mama nak story yg serius neh...[serius sangat lah tuh...yok-yo-o jek...ekeke :P]
kan arituh mama ada story, pasal mama amik barang dari stokis..
kat kg baru...
ingat???
apa? lupa?? ke senarnya u ol tak baca n3 mama?
ikut u ols la... [ majuk neh... :P]
okeh, mama nak story neh...
mama dan papa baru nak mula biznes neh...[cam besar jek bisnes :P]
mama n papa memang minat ngan dunia biz neh... cuma lom ada kesempatan...
alhamdulillah, Allah dah mudahkan segala urusan kami...
mungkin rezeki Zahra...insyaAllah~
biz apa??? cuba teka???u ols rasa apa??
hehehe :P
mama ngan papa mula bisnes jual koleksi baju mommies, babies & kids....
kat mana mama & papa jual?
tuk permulaan neh... kami jual dari umah & online jek...ehehe [berangan nak bukak stall or butik...]
angan2 tinggi melangit!! apa salahnyee kan?? kita mesti ada cita2...tul tak??
mama ngan papa neh suka sangat shOpping.. so, kami nak kongsi hobi kami neh ngan u ols...
tuk jenguk online butik kami... littlestarcollections ....
jgn malu2 la eyh... gi jek blog tuh...
tak beli, tak pe...
tapi... kalo ada yang berkenan.. . bgtau ah mama....
Littlestarcollections sell oufit for babies and kids with affordable price. Also pretty & affordable shirt for mommies!

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

wah..congrates ye dah bukak online store. nnti ade mase kami pi menjenguk baju2 kat sane k. mama zara kebetulan mmg kaki shopping online esp baju2 zara..hehehe..

~mamazahra~ said...

lily: okeh, njoy shopping kt online store we ol... pilih mana berkenan, harga leh nego spesel tuk mommy blogger...hehehe :)

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!