Wednesday, 9 October 2013

I'm back...... yuhuuuuu!

Assalamualaikum semua :)

I'm back!!!

Ingat lagi tak kt mama?? Ke dah lupa... hahaha
Sekian lama tak update, baru hari ni hegeh-hegeh nak update blog.
Bukan setakat bersawang, siap berlumut dah. Huhuhu
Mujur masih ingat password,  kalau tak, ada yg terpaksa reset password atau paling korok terus tutup blog. Haha

Bukan takde benda nak story kat korang. Terlalu banyak, sampai tak tahu tang mana nak start. Pun boleh kan?? Hehehe

Hari ni, 09/10/2013 genap 9 bulan...
Bukan genap 9mos mama pregnant. No..no..no...
Anak-anak mama masih 2 orang, Zahra dan Zharif. Takkan bertambah setakat ni.
Tapi... genap 9bulan mama harungi hidup sendiri. Tiada lagi tempat bermanja, tiada lagi tempat mengadu, tiada lagi tempat nak lepaskan geram. Hahaha

Alhamdulillah,  9bln ni mama berjaya harungi setiap liku dalam kehidupan mama, mama berjaya tempuh segala dugaan yang mendatang.
Terima kasih tak terhingga buat keluarga dan sahabat-sahabat baik yang senantiasa bagi dorongan dan sokongan.
Kata-kata semangat dari korang lah yg buat mama lagi kuat.

Bukan mudah sebenarnya. Hanya Allah yg tahu dan Maha mengetahui. Apa yg mama rasa, apa yg mama hadapi. DIA yg lebih tahu apa yg terbaik tuk masa depan mama dan anak-anak.

Hari ni, selepas 9bln mama akan mulakan langkah baru dalam hidup. Moga mama akan terus kuat, terus bersemangat tuk besarkn dua permata hati mama.

Doa kalian semua sangat mama harapkan...

Mulai esok, 10092013.... hari baru, dunia baru tuk mama! Caiyokkk!!! Gambatte!!

P/s: harap semakin rajin lah update. Mmg plan nk story kronologi yg berlaku selama 9bln ni tuk panduan semua yg senasib tapi belum ada kekuatan. Mana yg dah tahu, biarlah tahu. Mana yg lom tahu, satu hari nanti pasti akan tahu.

2 comments:

Nafira usof said...

saya doakan dari jauh yer..
moga temui kebahagian baru..:)

NONIE ROSSI AZIZ said...

Chiayokkkk....insyaAllah Norly u can do it!!!

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!