Wednesday, 19 December 2012

Blog baru

Assalamualaikum n selamat pagi semua :)

Lama mama menyepikan. Ntah, belum sedia nak ceritakan semuanya. Masih tak percaya, masih keliru...

Okeh, mama berkira-kira nk buat blog baru sbb ada stalker lah blog ni. Rasa dah takde privacy. Apa yg mama cerita kat sini bkn sbb nk buka pekung di dada tp sekadar meluah rasa hati, takut pendam nanti jd barah pulak. Tapi dah disalah erti pulak bg stalker tu. So, mama nak buat blog baru. Ok x?

Sayang pulak nk tutup terus blog ni, nak tukar url baru sama erti dgn remove gak kan. So biar mama maintain blog ni, bila sedia nak tulis sini lg mama akn tulis semula. Tapi sementara ni, mama nak buat blog baru tuk luahan perasaan. OK tak kawan2? What say u?

Kalo mama buat blog baru, korang nak ke baca blog tu? Nak mama bagi url address blog baru tu ke? If korang nak, korang contact mama tau. Email/sms/whatapps/bbm pun boleh, nanti mama bagi url eh.

Blog baru tu nanti mama akan cerita more tu rasa hati mama, sakit lah dada ni pendam sorang-sorang. Mana tau, korang bleh release kan stress mama, kurangkan beban masalah mama, lagi bagus kalo bleh bagi nasihat/pandangan dan doakan mama kuat semula kan.

Ok, sampai jumpa lagi kt entry akan datang dan selamat jumpa kat blog baru :)




Sent from mama's SweetBerry®

7 comments:

Nafira usof said...

Salam..
harap dapat add saya sebagai pembaca di blog baru.. dah lama dah ikut blog nih tapi sekadar pembaca senyap jer.. hehehe..

ini email add utk blog saya..
azuranafira@gmail.com
http://lovenafira.blogspot.com/

mekasih~ :)

Lily@MamaZaraZareef said...

Jangan lupe bg link kt kite ye..nanti rindu nk baca tulisan norly..:-)

ErNa said...

Ala..nak bukak blog baru ke..Tak dapat la baca lg blog norly..huhu..

norly a.k.a mamaDZ said...

Nafira: in shaa Allah, nanti norly bagi eh :) tq sudi baca blog kte yg x seberapa ni


Lily:ok dear, nnt norly bg link eh :)

Erna: uissh, xsangka erna baca blog norly. Nanti norly khatamkan blog erna eh. Serius x tahu pun yg erna ada blog jugak :)

ErNa said...

huhuh..i silent reader..heheh..so kena senyap2 la..ala..blog erna bkn ada ape..merepek je dlm tu..

fiverul wan said...

tersentak sekejap setelah hampir setahun x melawat blog ini, tetiba terbaca sesuatu yg menyedihkan..

saya tak mengerti apa yang berlaku..nak bertanya saya segan sbb selama ini sekadar silent reader saja

cuma satu yg dpt dikatakan..semoga kawan maya ini tabah menempuh dugaan yg mendatang...

norly a.k.a mamaDZ said...

fiverul wan: tq sudi membaca blog sy yg byk benda merepek dari info menarik... hehe

dugaan Allah dtg tak pernah kita pinta. setelah Dia beri kita kebahagiaan, Dia berikan pula kesedihan tuk jadikan kita hamba-Nya yg lebih mensyukuri nikmat-Nya...

moga sahabat2 mayaku.. boleh terus mendoakan aku & anak2 tabah hadapi dugaan yg maha berat ini...

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!