Sunday, 14 August 2011

Milkadeal Coupon : U-Print Photobook

Salam semua :)
selamat berhujung minggu...
kami anak-beranak melepak-lepak atas katil jek pagi ni.malas nak keluar.
malam tadi, balik dari berbuka umah kak lang, kul 12tengah malam baru sampai rumah.
so, pagi ni sambung tidur sampai kul 9lebih.teruk kan perangai???ekekek

okeh, entry ni bukan nak cerita pasal juadah berbuka semalam sbb juadah tak terkira banyaknya.macam-macam ada....hehehe
 tapi entry ni nak cerita pasal kupon milkadeal yg mama beli...serius dah berkurun beli kupon ni, tapi sampai ke hari ni tak redeem lagi.
sampai hampir terlupa mama pasal kupon ni.tapi, bila nampak a few bloggers update pasal photobook terus teringat.hikhik

inilah kupon yg mama beli...mujur tak expired lagi.hikhik


okeh, bukan saja-saja nak tayang kupon ni.
ada tujuan sebenarnya...
ada tak korang-korang yang beli kupon yg sama?tak kesahlah diecut hardcover atau yg mana sekali pun.
mama cuma nak tanya, korang dah redeem ke kupon ni?atau dalam progress?
kalo korang dah redeem atau in-progress, bleh tak ajar mama cemana nak buat photobook guna u-print neh?
serius amma ni bangang sikit bab edit-edit gambar ni...sedih kan???
tolong lah.... share ngn mama sikit cara-caranya.
sayang lah plak nak burnt jek kupon ni kan...

share pls!!!!! TQ in advance eyh...





love: Norly a.k.a mamaDZ ^__^

2 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

tak pernah beli, tp baru terpikir nak beli..sbb ada satu deal yg baru ni utk photobook..tapi mahal sket rm88..aritu konon dah bersemangat nk beli, tp tgk2 die kata kena edit2 gmbar sndiri..tros rasa tk tau nk ke tak nak..bukan ape..takde masa + takut malas jek nak edit2 gmbar tu wlupon die dh sediakan softwarenye kan..huhuhuh..

norly a.k.a mamaDZ said...

lily:ye ke??adoi, parah ni.ada kenal sesapa yg leh edit gambar tak?

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!