Wednesday, 8 June 2011

Saya tiada niat jahat!!!saya TAK rampas suami orang!!!

Wah!saspen sungguh kan tajuk entry mama.
Lamanya mama menyepi,tiada mood nak menulis.lagipun,masa memang takde.
Every weekend ada kenduri kahwen.
Minggu ujung bln may tu,kazen papa kawen.lagipun papa 'busy' ngan futsal sejuta belianya.sampai mama tak dpt attend kenduri kawen skulmet mama masa sekolah rendah.huuuu.sowi,ernie!!!
Last week plak,pakcik sedara papa n kazen mama lak kawen.sabtu papa rewang umah nenek sedara papa n ahad lak rewang umah paman mama.
Mama,ahad pagi jek dpt rewang.tu pun sementara zharif n zahra belum bangun tidur.lepas derang bangun,papa lak sambung rewang.mama jaga anak-anak pulak..
Okeh,berbalik pada tajuk entry... "Saya tiada niat jahat!!saya TAK rampas suami orang!!".dah macam stetmen artis popular jek kan???egegege
Nape mama buh tajuk camtu?cer citer...cer citer...
Okeh,ni kali kedua benda ni jadi.mama tahu,ia silap mama.tapi,mama takde niat jahat.
Kowang tak paham?ok,ceritanya camni.
Mama sms opismet mama.apa masalahnya?salah ker?masalahnya,opismet mama tu lelaki yg dah berkahwin.tujuan mama sms,juz nak tanya pasal claim henpon.boss query claim mama.so,mama sms lah opismet yg lain termasuk suami orang ni.
Ayat sms mama "maaf ganggu.nak tanya pasal enfon claim,boss ada tak suh tolak BB fees n data plan?" Dan dia jawap "takde.juz bagi total current charges".
Adakah sms ni meragukan?nampak cam mama ada affair ke?
Mama takde niat jahat.takde sikit pun niat nak menggoda,apatah lagi nak merosakkan rumahtangga orang.
Dan,isteri sipolan tu call mama n marah-marah.macam mama nak rampas suami dia...siyes,mama takde niat jahat!!!
Ni bkn kali pertama,wife dia call n cakap mama ada affair ngan laki dia.last time,pasal bonus merit.kali ni pasal handphone claim.serius bengang.sumpah,taknak bercakap or sms or berurusan dgn husband dia lg walopon dia opismet mama.hope boss takkan bagi mama satu team ngan sipolan tu.tak pasal-pasal mama macam pompuan jahat yang nak amik laki orang.kalo mama ni anak dara,bleh gak diterima akal.takpun,kalo mama janda merenyam nak berlaki.masalahnya,mama dah ada SUAMI.yang jauh lebih sederhana dr laki dia.suami sy yg sweet-sweet manja cam Seth Tan.hahahha
Okeh,dah.lega dapat bebel kat sini...
Korang pasneh jangan takut lak nak tunjuk suami korang kat mama,takut mama amik suami korang,macamlah mama ni HOT sangat.hahaha


P/s:love papa dan anak2.tak mungkin nak tinggalkan mereka demi lelaki lain.moga Allah kekalkan cinta n kasih-syg kami.amin.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 comments:

puteri** said...

sampai hati dia tudoh sis ye..
xpe la sis, amek yg +ve ye, mayb dia tlalu sygkn laki dia tuh, xpe, sis jgn amek ati kay,

Zura said...

laki dia tau x bini dia kol noly?ape py pmpn la...cemburu gile babi camtu...sure laki dia pon xthn ngan prgai bini camtu..kite lak yg hangin bace n3 noly psl nih...mgda2 py bini...nmpk sgtla yg bini org tu takot laki dia crk len..myb dia tau noly mmg hot..lbh lawa n lbh hot dr dia...tu dia kol nk tduh2...sengal py pmpn... *leh lps grm cani???kite lak yg lebeh2...ahaks!

norly a.k.a sweetmama said...

puteri**: think +ve.semua isteri sygkan suami memaseng.insyaAllah, sis akln sentiasa bersangka baik..thanx dear :)

zura: hahaha.lawak ar zura neh.dia terlalu sygkan suami dia, tu yg sanggup wat cenggitu.harapnya, kite xkn alami semua tu :)

ayanuts said...

hhuuiii ada gak org mcm tu ye

norly a.k.a sweetmama said...

ayanuts:ada...dia lh salah satunya.hehe

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!