Wednesday, 30 March 2011

Tutti Frutti

Selamat malam semua :)
anak-anak dah tidur, dapatlah layan belog kejap.hehehe
kalo tak, memang takde chance langsung.
si Zharif asek uk-ek-uk-ek, kalo celik mata jek memang nak ada susu jek kt mulut.gerraammmm!!!
si Zahra pulak, banyak mulut.pot-pet-pot-pet.semua benda nak ditanya.kalo tak pun, aseklah mengacau adiknya. adiknya tu tak leh diusik, manjang nanges nak nyusu. sabar jek la.

okeh, citer ni nak basi dah.last week punya cerita.
mama ada meeting kat Seri Setia, Bandar Sunway. dah alang-alang ada kat area Sunway kan, laju jek nak lunch kat Sunway Pyramid.hehehe
sementara pusing-pusing cari tempat makan, saje lah tekak ni nak makan tutti frutti.
lama sehhh tak makan tutti frutti.last makan, masa a few weeks sebelum bersalinkan Zharif.
masa tu, beli satu share makan ngan Zahra dan anak sedara mama, Ain.
so, last week tu mama makan sorang.pehhh!puas gila.hehehe

inilah hasil rembatan mama...

apa?
tak berapa nak nampak???
kita zoooommmmm sikit eyh...hehe

^



^



^




^



^




yummy!!!!sedap sangat-sangat.
dah namanya, tutti fruitti, haruslah dipenuhi dengan buah kan...hehe
mama amik laici, longan, stoberi.campur sikit orea & jelly macam-macam kaler. tapi sayang sungguh, takde buah kiwi pun. kalo tak, sure lagi mantop.hikhik

tapi kan...

my febret tutti frutti ever adalah...

^



^




^



^



^



^

tutti frutti paling sweet kat dunia....


^


^


^


^



^


tutti frutti paling sweet...dan adorable...



^



^



^


^


ye....tutti frutti perisa oreo..hahaha


dan...



tutti frutti stoberi yg sweet & sour...hahaha

tapi kan, memalam neh terasa-rasa lak nak makan tutti fruitti yang sejuk & manis.nyum-nyum :)

ada orang cakap, ada tutti frutti kat seksyen 13, Shah Alam.betul ke??? kat celah mana eyh???
best gak kalo ada kt shah alam, dekat sikit.kalo tak, terpaksa redah Pyramid atau lain2 tempat yang manjang jem tuh.nyampah!!!


k,la....kepala tengah pening pikir majlis aqiqah Zharif.
tu yang suka benar wat entry makan-makan.hikhik

ok, layan gambar fotogedix mama eyh...

pipi masih kembung,,huhuhu...ntah bila nak kuncup ntah...uuuwwwwaaaaa!!!!


love: mamazahra ^__^

4 comments:

Hot Mummy said...

dh keje ke?

puteri** said...

slalu nampak tuti fruti kt pyramid, but tringat blog sis wrote bout diz eskem, i g la try, punye la syok cedok..skali harga...mak aiiiiiiiiiiiiiii
xmo mkn ctu da! x sedap ngt pon, juz syok buah2 dia je, pasni stay kat BnR je lah, tu paling best

norly a.k.a sweetmama said...

hot mummy:dah keje, since 21/3 :)

norly a.k.a sweetmama said...

puteri**:sedap lah!ni mesti awak salah pilih yogurt ni.amik yg plain, pastu buh topping yg best2.sedapppp!!!

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!