Sunday, 5 December 2010

SUKA-SUKA MAIN AIR giveaway by erin

kali ni mama nak join giveaway Erin ni lah..

Giveaway yang menarik, syarat yang mudah dan...yang paling best...hadiah yang hawt dan sexy.. i likeee!!!
kalo kowang nak join gak...
ini dia..syarat penyertaan...

SYARAT-SYARAT:

1. Terbuka kepada semua blogger yang beralamat di Malaysia. Klo duk oversea pon bole juin janji ada alamat kat Malaysia...
2.Jadik follower erin~ http://ehemsz.blogspot.com ~ dan letakkan di blogroll anda
3. Tepek gambar anak korang sorang-sorang... yang berusia 1 hingga 3 tahun (2007-2009)

BERAKSI SUKA-SUKA MAIN AIR.

Tak kesah lah main air terjun ker, air banjir ker, swimming pool ker, yang penting AIR.. air dalam bilik air pon bole... YANG PENTING

AKSI MESTI DA VASS.
sertakan nama anak comell korang tu tau

ni la gambar tuk join giveaway neh...
ekceli, ni gambar lama..yr 2009 masa kami gi Grand Bluevawe Hotel,JB..takpe kan??
masa ni, rambut Zahra pun secoet jek..dah cam budak laki dah.ekeke
sexy tak Zahra??? cukup sexy tak tuk swimming suit aunty Erin nak bagi??hehe
cukup da vass tak piccy Zahra ni???
Nama : Nur Dhia Zahra binti Md Zahari
D.O.B: 22-10-2007
4. uppss TAJUK DI ATAS saja yang diterima yer..

Jangan lupe banner contest DI ATAS SETIAP ENTRY dan di SIDEBAR blog korang. Upppssss link back ke entry ini yer.
5.Bila dah siap jangan lupa tinggalkan komen kat entry ni yer... senang untuk gue terjahh.

~HADIAH YANG SEKSI~
swimming suit~untuk si seksi girl
swimming short~untuk si hot boy
*** hadiah mungkin akan ditambah sekiranya penyertaan menggalakkan hehehe***

jom reramai join giveaway neh!!!







love: mamazahra ^__^

3 comments:

eRiNsZ said...

Zahra cumill udah diterjah
tp mama nyer dah jadi follower "pinkheart ker blom?
klo dah inform semula eakk..
Good Luck seksi awwww

eRiNsZ said...

norly ~ sudah jadik follower.. thanks.. baru jumper.. tkar gambar profile yer tu y kliru sket hehehhe

GOOD LUCK DEAR

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

erinzs: rasanya dah lama jd follower blog pink heart...kompius gak ni..hehe

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!