Thursday, 9 December 2010

takde tajuk

hahaha, tatau nak bubuh tajuk apa.
lama sangat blog ni tak berhapdet.
kononnya nak stori-mori cerita cuti panjang mama sepanjang minggu lepas.
dah draft sekerat jalan, pastu tenet buat hal.
terus malas nak sambung.
nanti-nanti rajin, mama sambung entry tu eyh...
dugaan banyak tul tuk blogging.
hari tu PC mama rosak, Alhamdulillah dah selamat reformat.
bile PC dah OK, tenet pulak slow tahap gaban.
bile tenet dah OK, henpon plak buat hal. belum sempat transfer semmua gambar dalam PC.
alahai, banyak tul dugaan nak berblogging neh.
agaknya, ramai sangat kot yang tak suka mama blogging.hikhik. pepandai jek mama ni kan.

lately, mama start sakit kepala dan sakit belakang cam masa mula peknenkan lil DZ.
kirenya 'morning sickness' ni datang balik lah.
setiap malam dok mintak papa urutkan belakang badan ni. tapi masih tak kurang jugak.
niat nak gi berurut jek masa cuti Awal Muharram tu, tapi wak tukang urut tu busy kalah perdana menteri.
langsung tak jadi.
sampai skang ni masih sakit badan lagi.
ikutkan hati nak jek MC, rehatkanm badan kat rumah.
tapi, Boss dah sound baekk punyeee dalam Department Meeting hari tu..."U pemegang rekod setakat ni, MC paling banyak".
tak ke TERASA mama... tu yang insaf sikit. sakit-sakit badan pun, tetap datang opis. taknak lah di cop TAK MAKAN SAMAN pulak kan. sedar diri sikit, mama ni cuma kuli jek kat situ...

Okeh, nanti mama update lagi. nak melayan budak tecik nan sorang ni dulu.
sebok ajak mama tgk TV..babai!!


love: mamazahra ^__^

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

huuhhhh..internet mmg sgt lembablah skang ni..kite yg dok kat area shah alam ni pon sakit jiwa dibuatnye..nk bukak blog org pon kena byk kali refresh baru dpt..lom lagi nk update blog sndiri..mmg makan maselah nk tunggu gmbar sume terupload..(tensi2 pon snggup gak tunggu sbb mcm sian nk biar blog tkde update..hehehehe)

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

lily: tu la.tp norly ni tak sabaw sket. malas nk tggu loading lelama.tu yg blog tak berupdate.lgpun, tak syok tak bubuh gambar.sedih. tunggu bonus akhir tahun la, br repair henpon neh.hukhuk

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!