Friday, 3 December 2010

JJCM : Manhattan Fish Market, Jusco Bukit Tinggi

ni cerita last 2 weeks kalo tak silap.punyalah lama tak update belog, sampai lupa.hahaha
kalo tak silap mama, 22-11-2010 hari kejadian.hehe
sejak dua menjak mama peknen ni, geng makan opis mama aseklah tanya apa yang mama nak makan tiap kali lunch break.
mama ni mmg pantanglah kan, asal orang tanya jek.manjang nak makan sedap jek.hikhik
tekak ni rasa nak makan Manhattan Fish Market lak.
so mama suarakan rasa hati ni kat kak Siti... makanya, kak siti pun laju jek setuju,yeyyyy!!!!suka suka suka...
sebab tu mama sayang kat kak siti, tak pernah hampakan kehendak tekak mama ni.ekeke

 The Manhattan Fish Market..idamanku selalu..
peace yawww!!

hepinye mak buyung ni kan??ekeke


pagi tu, tak bekfes. so perut memang tengah lapar gila.
bile perut lapar gila, nafsu pun bermaharajalela lah kan.
tak pasal-pasal sampai 3 dishes kami order.hahaha
tembolok basi tul kan???hikhik

tuna wrap roll... sgt terasa tuna dia.nyum-nyum :)

prawn flamming platter... mabeles!!!!cap jempol gitu!!!ahaks~

and.... mediterranian baked fish with garlic rice.i likeee~

yummeh!!!

sedap hingga menjilat jari taww!!
air plak, kami amik ice lemon tea + ice peach tea sbb bleh refill.hehehe
sampai kekenyangan kami hari tu.... sampai ke malam tak lapar dah.hehee


love: mamazahra ^__^

3 comments:

eRiNsZ said...

waww beshh nie.. mleleh air liur ku..

lily azliyana @ mama zara said...

lame dah tak makan kat manhattan fish ni..aritu ingat nk pi tp si Zara tk mau masuk plak..bukan main memilih lagi tpt makan skang nih..heheh

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

erinz: mmg tiap kali tgk, norly seniri leh terliur.dan-dan rasa nak gi mkn lagi.hikhik


lily:kalo norly, bkn zahra yg memilih tempat, tp hubby norly neh.dia kan bertekak melayu jawa asli, mana nak try makanan omputih neh.ekeke

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!