Tuesday, 26 October 2010

Tiada mood tuk blogging :(

jangan salah sangka ye..
mama bukan nak stop blogging.
blogging adalah darah daging hobi mama.
sejak zmn FP,Blogdrive,Friendster lagi mama dah start blogging.
memang dah jadi rutin.rasa lain kalo tak update.
ada banyak sangat story-mory nak cerita, tapi tak sempat nak update.
sebab, PC kat umah buat hal lagi.
ada plak virus yg dah serang windows.
mama dah hantar kedai, dia reinstall jek CD windows dan suruh back up semua data sebelum reformat.
tapi, mama tak sempat lagi nak back up sbb perlu pindah file sikit-sikit dlm pendrive tuk burn dlm CD guna lappy papa. PC mama takde CDRW . bila nak copy dlm pendrive amik masa gak la.maklumlah, pendrive yg ada cuma 8gb, data yg nak di back up plak lebih dr 20gb.
dgn papa bz study tuk final exam lagi, takde chance mama nak guna lappy papa.huhuhu
so, pc ni kejap-kejap reboot.
anytime jek nak kondem tuk di reformat.
harap sempatlah nak backup semua gambar.
ada banyak mama nak cerita.insiden sedih yg berlaku dihari jadi zahra, simple besday party tuk zahra, kisah ditempat kerja dll.
mama update kendian.
nak backup gambar masuk pendrive pun kena tunggu zahra tidur dulu sbb cik kak tu jeles kalo mama ngadap PC, lagi nak edit gambar & upload dlm blog.mmg tak sempat lah.
ni pun, mujur terjaga.dpt lah jenguk blog kawan2 sikit.
sowi, entry basi mama update kendian.
sok pagi, papa ada final exam.1st paper. kul 9pagi. GOOD LUCK,papa!!!


love: mamazahra ^__^

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

nasib baik leh gak bukak blog kat umah ek..agaknye kat opis norly mmg sah kena blocked lah blogger tu ye..hope pc norly cpt sihat..leh smbung aktiviti stori mori kan..=)

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

lily: tu ar pasal.kurang mood nak kerja.huhuhu
mujur kt umah masih bleh blogging.yippeee!!

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!