Thursday, 28 October 2010

ch33zy lov3r


entry tuk cheezy lover ataupun dalam bahasa jawe nya, penggemar keju tegar.muahaha
bagi yang suka keju cam mama neh, bendalah ni memang mama carik tiap kali gi pasaraya.hehe
ye!!mama tahu tak berkhasiat tuk baby dlm tummy..tapi, serius sedaplah...

baik korang try.kang meleleh air liur tu.hehe
mama dah rasa classic cheese & chili flava.
dua-dua memang sedap.zahra pun suka.mana ada budak kecik tak suka jajan ye tak??hehe

tapi, memang sedap tau.terasa keju dia.
tak masin sangat, tak muak.pendek kata, memang sedap hingga menjilat jari lah.
ofkos lah kena jilat jari kan, sebab cheese dia melekat kat jari.hehe
lagi-lagi makan sambil ngadap PC/laptop, memang terangkat lah.heee :D

korang pi try seniri lah!!!


love: mamazahra ^__^

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

nmpak menarik..hehehe..kite sblum ni peminat tegar cheese jugak..tp taktau aspal sejak preknen 2nd nih tk berapa lalu bile makan cheese..sblum ni slalu simpan cheesdale slices tu makan ngan roti..skang berkeping2 dok terbiar kat peti ais..cheezy wedges pon dh tk pernah order kat kfc..lagi selera makan wedges biasa plak..huhu

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

lily: pembawakan budak kot.norly masa memule peknen aitu pon tak lalu nak mkn cheese.kalo gi pizza, amik yg regular.xmo cheese.cepat muak.skang ni, dah jd gile keju pulak.asek mkn keju manjang, tu yg badan makin bambam.hikhik

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!