Friday, 10 September 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum.
Dengan ini, kami anak-beranak (mama,papa,zahra & adik baby dlm tummy) dengan teruja dan penuh bangganya mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010/1431H kepada semua pembaca belog sayang mama neh, samada yang berdaftar(follower) ataupun hanya silent reader yang malu-malu kucing nak jadik follower mama sedangkan memang suka mengikuti perkembangan badan mama.hehe [masalahnya, ada ker??ngeh3]

Sempena lebaran yang bakal menjelma ni...
mama ingin memohon maaf andai hasil penulisan[eceh!ayat tak boleh blah, kalah anis ayuni penulis novel kesayangan mama] mama menyinggung hati nurani, perasaan,jiwa raga dan jantung hati korang.
mama mintak maaf banyak-banyak, andai ada yang mama tulis mengguris dan menyiat2 perasaan korang.yelah, mama ni kadang tak kurang sedar diri, ye lah mama ni kan manusia biasa yang tak pernah lari dari membuat kesilapan.

especially kepada kengkawan blog yang pernah berSMS dengan mama.minta maaf andai sms mama mengguris hati korang.
dan kawan2 blog yang jadik kawan FB mama, mama mintak maaf andai status/komen mama menyakitkan hati korang ekk.
mama mengaku kekhilafan mama.

mama jugak nak mintak halal, apa jek yang kowang bagi kat mama samada hadiah contest/giveaway, ole2 dr kowang, komen kat entry, atau pendapat bernas korang.
mama mintak halal ek??

Dengan ini...
dengan sukacitanya...
mama, papa, zahra & adik bb ingin mengirimkan kad raya yang tak seberapa neh tuk kawan-kawan blog semua...
moga lebaran tahun ni, akan lebih bermakna buat kowang dan keluarga.
bagi yang balik kampung, berhati-hati dijalan raya. walopon mama punye kampung cuma sekangkang kera.hikhik
jaga kesihatan korang, kalo time raya ni macam-macam makanan ada, kang kowang bantai tak ingat dunia kang, susah pulak. sebenarnya, mama nak ingatkan diri sendiri jek.tapi tak syok plak kan, baik ingatkan korang sekali.hehehe

kalau sudi, singgah ke klang, datanglah ke rumah mama ye!!!calling2 jek, kalo takde no fon mama, pandai2lah email/PM mama kt FB.no hal lah!!!

p/s: ni entry melekat eyh..sampai raya tau!!!n3 baru kt bawah nun!!

love: mamazahra ^__^

2 comments:

~~@lyci@~~ said...

selamat hari raya mama zahra & family ;)

lily azliyana @ mama zara said...

Salam Aidilfitri buat norly n family jugak k..same2lah kite beringat sempena raya ni..tkt makan tak terkawal jek nanti..ehehehehe


p/s: jemput dtg rumah..wlupon umah mungkin tak meriah, tp kedatangan tetamu still dialu2kan tau..=p

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!