Monday, 30 August 2010

Bengang!!!

 pagi-pagi masuk opis jek, dah bengang.
semalam, dah lah sehari suntuk tak on pc kat rumah.
agenda punyalah banyak.pagi, hantar papa gi kelas, pastu terus ke pasar stadium.petang lak, ambik papa.
so, ingat nak login lah yahoo pepagi sampai opis tadi.
sekali!!!hambek.sama cam khamis lepas.
langsung takleh nak login.
pelik, jumaat bleh plak login kat rumah.takde masalah pun.
tapi, pagi ni langsung tak boleh login.
hangin satu badan.
dahlah, mama ada order baju online.
kang kalo tak reply, orang ingat tak serius nak beli pulak.
bengang sesangat!!!!
mama try gak login yahoo kat PC orang lain, boleh pulak.
ke orang IT ni, jaki ngan mama.dengki kat mama, sbb tu dia blocked yahoo kat PC mama.
yang mama bengang, website lain (selain facebook) boleh lah pulak nak bukak.
adoii, tolonglah.mama ni bleh hangin satu badan kalo takleh nak login yahoo tau.
banyak benda ada kat yahoo tu.
blehlah chat ngn kengkawan, dan check FB status dikala YM & Facebook dah di blocked.huhuhu
mama bengang sesangat neh!!!
kalo ikutkan hati, nak jek cucuh berukben.biar padan muka derang.
tapi, takut lak ada virus nanti.
tak pasal-pasal, rosak lagi hard disk PC neh.
takkan nak biar mama tunggu sampai balik rumah baru bleh check email.kejam tu!!!
langsung hilang mood nak keje aineh.
dengan mood masak berbuka pun hilang sekali.hehehe.ni ada kena-mengena ke?


dah lah, malas nak pikir.
baek kita borak hal lain.
kowang berbuka kat mana sepanjang cuti 3 hari ni?
ke kowang masak sepesel kat rumah?
mama, 3 hari tak berbuka kat rumah.pecah rekod wehh...
jumaat berbuka kat rumah andak.lantaklah, bulan puasa ni, dah bape kali ntah buka kat sana.hehehe.mama buat crumble apple with custard sauce, nanti jek mama tepek gambar eyh...
sabtu lak berbuka kat rumah kak ngah.saje malas masak.so, mama tapau KFC family feast.dan semalam lak, gi berbuka kat Restoran ayam bakar Wong Solo.
gambar akan di update nanti-nanti, tunggu balik umah lorr.kat opis malas nak cucuk cable bagai nak upload gambar.leceh.
hari ni???buka rumah mertua lah.hehehe.sebab takde mood nak masak.muahaha


love: mamazahra ^__^

5 comments:

Zaidah said...

sabar yer mama...nanti baby dalam tummy pun tension n bengang...selamat berbuka

lily azliyana @ mama zara said...

kite selambe jek pi cucuk broadbnd kat opis..sape suruh blocked sume..gile bosan time rehat tkde aktiviti..hahaha..selagi tkde org tegur buat donno jek..ade virus nnti panggilla org it pi repair..(jahat gile nye pekerja kan..=p )

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

@Zaidah

kalo xingat ada bb dlm tummy ni, dah hamburkan kemarahan.nasiblah masih beringat, tu yg sabar jek la.balik umah kang baru ngadap email tuh.huhuhu

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

@lily azliyana @ mama zara

kalo ikutkn hati, mmg lah.
tp, aitu, rajin gak cucuh berukben smp hardisk rosak.bleh bdk IT tu tnye, ada ke cucuk berukben.xkn nk ngaku kan.hehe.
so, bawak bersabar jek la, balik umah kang, barulah ngadap..huhu

Sha@Mama Tina said...

uii..sabo bebanyak...

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!