Wednesday, 16 June 2010

Ngidam ni pulak

hai semua..
mama tengah takde mood nak keje ni. kalo bleh, nak baring-baring or tidur-tidur jek kat umah.
tapi, mana boleh kan.
kalolah bleh ikutkan perasaan, kan best...hukhuk
skang ni mama tgh buat AFN, tapi hotak dah takleh nak pikir lah. [malas sebenarnya.ngeh3]
tu yang gatal jek jari ni surf itu ini.hikhik
sekali...
"

"

"

"

haa..., tak pasal-pasal dah ngidam nak benda nih.hukhuk
orang peknen salunya ngidam makanan, mama ni ngidam kasut la pulak.
apa punye pesen ngidam pulak neh??
ni pun kire ngidam ke?atau ngengada jek yg lebeh?hehehe

ntahlah, rasa berkenan jek kat kasut neh.
comel kan???


credit to crocs malaysia

mama berkenan sangat-sangat dgn croc Lily LJ Plaid kaler merah ni.ingat nak sambar lah gaji ni. OK x?
lambat tul gaji kan?nak tunggu 20hb, rasa cam 20 tahun lagi jek.ngeh3

agak-agak, ada tak kat outlet bukit tinggi klang?
korang penah nampak tak?
atau korang ada nampak kat outlet lain?kat mana ek?
atau..korang penah nampak yg imitate kat pasar malam or kat pasar stadium or kat uptown ke?
silalah jangan segan-silu bagitau mama ye...
mama dah berkenan sangat2 neh. kang terliur plak "our lil teeny tiny miracle" mama neh.hikhik

kalo bleh, nak gi kat outlet tu dan terus beli.
takmo penat-penat pergi, pastu tak ada. nanti keciwe plak.hukhuk

korang tolonglah usha-ushakan tuk mama.
kalo korang lalu kat croc, jenguk2 lah ada tak Lily LJ Plaid neh, kaler merah hitam size 4.
kalo ada terus roger mama tau!!!jangan lupa ye!!!

nak samong buat keje!!!

p/s: papa ada intebiu kat SDV Transport, Subang kul 10.30pg td, good luck, cayang!!!

p/s 2: makan Mcdono lunch tadi.yummeh.sedapnya sundae pineapple.masih terasa-terasa ditekak.nyum-nyum



love: mamazahra ^__^

4 comments:

Hot Mummy said...

peknen ye? dh berape bulan? take care.

lily azliyana @ mama zara said...

hahahha..ini maknye yg ngidam nih..bukan bby dlm peyut..takpe, tunggu gaji lehlah smbar sebijik..senang2 order online jek norly kat website crocs malaysia. harga same ngan butik..cas penghantaran tak pasti ade ke tak. norly kan dh tau size kan, so sngla leh tros order..=p

p/s: ape citer cik Zahra yek..die dh paham lom dia bakal dpt adik baby..hihi

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

@Hot Mummy

a'ah, peknen.br nak masuk 9weeks.
kecoh kan???hikhik

Norly Saliana a.k.a Sweetmama said...

@lily azliyana @ mama zara

hehehe...ni mama dia yg lelebih sebenarnya.
tak berani nak beli online, takut size xkena dgn kaki.
norly ni stiap kasut, size dia xsama.kdg palai size 4, ok tp kdg kena pakai 3.5...kena beli kt kedai gak.hukhuk

p/s: cik zahra dah paham dia kan jadik kakak, tp dia salu protes, cam nak tarik perhatian mama dia yg dok melepek jek kalo kt umah.
yg paling klakar, dia siap kiss peyot mama dia yg lom membuncit lagi neh.semangatt!!

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!