Thursday, 6 May 2010

Hanya ber "nighty" ke kedai makan?

hahahaha..
tak senonoh gila!!pakai baju kelawar sampai ke kedai makan.
ni lah kisah anak dara mama.
dia ni, tak boleh dilarang.
kalau dia cakap hitam, hitamlah.kalo putih, putih lah.janganlah bagi pink, mmg takdemaknenye dia nak.
ni lah budak yg semua orang kena ikut cakap dia.
skang ni, jangan haraplah nak pilihkan baju tuk dia.
pujuklah macam mana pun...
dia tetap dengan pilihan dia.
so, dia pilih tuk pakai baju kelawar gi keluar makan.
lantaklah zahra, janji kamu tak bikin haru kat kedai tu.hehehehe (^__^)

muka takde perasaan
muka hepi...bajet model Arfa Batik lah neh.miahahaha
mami jarum yang tak bape nak menjadi.ahaks :P
majuk pulak dah...

wokeh, bebeh...makan time!!!
ni dinner bape malam lepas di D'MESRA.
ni 1st time makan kat sini.seblom ni kedai ni, namanya Nik Tomyam.sekali tukar la plak, siap renovate segala.
tu yg menyebabkan kami eksited nak cuba.hahaha [alasan tak munasabah.ngaku jek la pemalas, kan senang cerita]
amboi, mamazahra ni, manjang dinner kat luar kan.ukur jalan jek eyh...
kalo tak Yok Mampir, d'mesra la, Ramai la, lee satupadu lah...
kalo bleh, semua kedai makan sepanjang highway shapadu tuh mama nak try.hikhik

okeh..jom layan pic menu pilihan kami pulak...layyyannnn!!!
carrot susu tuk papa & nenas tuk mama.freshy!!!
kue teow ladna tuk mama.yummehhh!!
nasi putih dan ayam paprik pilihan papa...

lately, kemain malas nak masak dinner.
kami makan kat luar jek, pastu tapau tuk mak mama.mak ni tak suka mkn kt luar, mak lebih rela tunggu kat rumah jek.
mama ni mmg dasar pemalas.oleh kerana malas nak buat air, tu yg lebih rela makan kat kedai terus.
jimat masa, tak yah kemas lak tu.hahahaha [gila pemalas!!!]



love: mamazahra

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

hehe..takpe..Zahra pakai nighty pon maintain cute gitu..nway, Zara pon ala2 sama kes skang. dh suka pilih baju sndiri. kadang tu, time ajak kuar langsung tk mau tukar baju. nak jugak pakai baju basahan yg ala2 dh lusuh. klu dipaksa jugak, mau berguling2 tros tak jadi kuar plak..huhu. mcm2 peel kan anak2 dara kite nih..=p

p/s: kuew tiow ladna tu nmpak sungguh menggiurkan. terasa meleleh dh air liur ni tgk..heheh

Norly Saliana a.k.a Mamazahra said...

@lily azliyana @ mama zara

anak2 dara kite neh, bkn je nama sepesen. tp peel pun lebih kurang jek.hehehe

mmg, kalo dipaksa mau nye berguling2 ats lantai, tu yg malas nak layan tuh..hikhik

psst: kue teow tuh bleh tahan lah...sedap gak.1st time norly try

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!