Friday, 2 April 2010

Demam

Salam Jumaat Semua :))

pagi jumaat ni dah dikejutkan ngan berita pemergian pelawak Din Beramboi.
so, semua mode sedih la pagi neh, especially pendengar setia Riuh Pagi di Era kan???
mama masih setia dengan Hotfm am krew.heee :))

Mama diduga lagi di hari jumaat yg mulia neh.
sbb mama masih demam.
dan menyedihkan lagi, papa ikut demam sekali.
masuk hari ni, dah 3hari kami demam.
serentak pulak tuh.jarang-jarang sekali berlaku.huhuhu
tatau lah kenapa kami leh demam neh.huhu
petang semalam, papa balik awal. kul 4ptg dah sampai rumah.tak larat.
sian kat papa.huhuhu :((

kami tak pergi pun klinik lagi. makan baki ubat demam yg masih ada.
so, balik kerja, terus melingkar atas katil.
Zahra langsung tak terlayan.cian kat baby mama.hukhuk

kalau dah tak gi klinik, komfemlah takde MC.
so, mama gi keje as usual.walaupun tak larat.huhu
ada report nak keluar, ada pulak yg masih in proggress.
so, keje lah sekuek nyoo.hukhuk

kalau lah sampai esok masih demam, nampaknya mama & papa kenalah gi klinik gak...amik antibiotik.
dapatlah mama join papa gi PD.yeayy!!!papa ada training kat PD next week, leh la mama & zahra tumpang sekaki.lalala~

p/s: Sakit kan penghapus dosa.banyak sangat nohh dosa, tu yg asek sakit jek.hikhik :P




love: mamazahra

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Kitelah tu pendengar setia riuh pagi Era..mmg sgt terasalah kehilangan allahyarham..=(

nway norly, dh tau belum norly pemenang giveaway photoshoot anjuran skoolmate kite si MizzyN tuh..cpt2 kontek die n set date photoshoot yek..n many2 congrats ye.lehla berposing sakan nanti..=D

norly saliana @ mamazahra said...

lily: ye ke???norly kdg2 je dgr ERA :((
tp, turut bersedih sbb mmg suka tgk cerita lawak Din Beramboi, esp. mandi & wuhai beramboi..


psst:serius ke???norly nak melompat kegirangan neh.serius suka gila kalau betul2 menang.heeee :D

p/s: pn lily & zara nak join sekali x PS tu??4org kan bleh join.so norly, zahra,lily & zara, amacam???meriah sikit :))

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!