Wednesday, 7 April 2010

Celcom ke Nokia yang haramjadah ni?

mama tengah bengang tahap gaban kat cik celcom neh.
heeeeee...gerammmnyaaa!!!
ada ke patut, dari pagi henpon mama langsung tak bersuara.
no sms, no call.tetiba jek!!
hangin satu badan dibuatnya.
nak kata, tak bayar bill.hello!!!mama bayar sentiasa in advance setiap bulan.bil RM50 jek tau, tapi mama bayar RM100.tak ke bagus punya customer namanya neh???
sila jawab Cik Celcom oii!!!
sekali baru mama perasan, segala sms yg mama hantar dari pagi, semua kat outbox.
langsung tak tersend lagi.aduhh!!!panas dah darah ni!!!menggelegak jek...
sekali mama try buat call, ada pulak connection error.
ntah apa pasal ntah.
mustahil kena block la wehh.
bukan mama tak bayaw pown!!!
mama dah call CELCOM careline.
dia suh mama off and on henpon.masih connection error kalau wat call out.
kendian, dia suruh lak keluarkan sim dan masuk kat henpon lain.so, mama masukkan sim dlm henpon lama mama.sekali, BOLEH pulak.
tak ke haramjadah namanya.
bila mama masuk semula sim kat henpon chokia nokia5800 tuh.connection error again.
kat coverage bar tu, KOSONG.takde coverage langsung.apa kes ni weh???
tension mama kalau camni.
takkan mama nak guna henpon nokia lama yg selang 5minit off senirik walopon dah charged bateri 24jam lamanya.haish~
wahai cik CELCOM, janganlah ko buat hal.
aku kemain setia kat ko.dah dekat 5tahun tau."aku masih setia".hukhuk
siap rekomen kat kakak2 mama tau!! beli berukben pun celcom gak tau.punyalah sayang kat ko!!!

skang ni, mama try off henpon chokia 5800 tuh.kasi dia rehat sekejap.
manalah tahu, dia sebenarnya tension dengan mama.
mana taknya, selang seminit mesti ada jek sms masuk.mesti dia penat.huhuhu

p/s: janganlah kau uji tahap kesabaran aku.hukhuk

love: mamazahra

2 comments:

azzul said...

lucu plak baca entri ni siap tergelak sensorg..baca tajuk je dh lawak..mmg dpt memahami perasaan tensen tu..bawak bersabar ye mama..

norly saliana @ mamazahra said...

sowi la, termencarut la pulak.huhu
bengang punya pasal.
nasib baik, kul 5td dah OK.mengong agaknya celcom neh.heee :D

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!