Monday, 22 March 2010

Personal Computer DELL Murah



huuuwwwaaaaa!!!
pagi2 dah nak menangis.
masuk jek opis pagi ni, dengan penuh semangat waja.serius punya semangat ni.lebih hangat daripada biasa tau!!ahaks~
nak mulakan kerja, nak siapkan audit assignment yang terbengkalai sekian lama.
tetiba!!!!


ON jek PC, kaler biru jek screen tu.huhuhu.apehal pulak ni!!


try 3,4 kali.OFF dan kendian ON semula PC tu, masih lagi biru.
apehal pulak neh??sapa pulak sabotaj mama ni???
adui, musnah harapan nak buat kerja. [yeyy!!!makan gaji buta lah hari ni sbb takleh buat keje.hoye!!hoye!!]
hallo, takkan tak nak buat keje???ingat ini kompeni, bapak hang yg punya???
sudahnya, mama menumpang PC orang lain.
nasiblah ada 2 PC kosong yang masih belum berpunya.hikhik
tapi, cam kurang bersemangat sikitlah sebab tak ngadap muka wajah2 kesayangan hamba yang ada kat wallpaper PC.


kalau tak ngadap muka pembangkit semangat, macam mana nak bersemangat buat keje???cuba jawap sikit.hadui!!!tension betul pagi2 dah diuji camni.


lepas try 3,4 kali masih jugak biru.putus asa dah.terpaksa gak call mamat IT tuk betulkan.


"biarlah yang pakar buat perkara yg sepatutnya"..hikhikhik


nak harapkan mama baca coding2 system tu, memang jangan haraplah.dah namanya rabun IT kan.hikhik


sekali, mamat IT datang, terus dihangkutnya CPU mama.huhuhu
rasa nak menangis je.huwwwaaaa!!!!


"wei, mamat IT.cepat sikit pulang CPU saya ye!!!saya dah sangap neh.nak update belog pun takde semangat sbb semua gambar dalam itu CPU tau!!!"



ini lah akibat beli PC murahan.hikhik :)
psst: mau sambung buat keje kat PC en.bakar.nasiblah en.bakar dah pencen.huhuhu.mood langsung takde neh!!



love: mamazahra

2 comments:

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

akak pun tension, kalu x leh update blog

norly saliana @ mamazahra said...

crazybeautiful88: paling tension, kalo dah siap entry..pastu, tetiba xleh publish..grrr...geram!!!

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!