Friday, 12 March 2010

Niat hatiku taknak berpisah, apakan daya jodoh tiada...

alamak, ampun bukk!!!
tajuk tiada kena-mengena ngan apa yang mama nak tulis ni.hehehe
mama nak update, tapi sejak-dua menjak-tiga menjak, internet dah ditapis dengan orang2 buta IT neh, hilang semangat nak mengupdate entry cuti2 Pantai Timur.
apa kena-mengena nya??
sebab tiap kali nak upload gambar je, ayat keramat ni akan keluar "Internet Explorer cannot be displayed" tak pun "Website not allowed in dot dot dot"..
geram je, putus harapan nak berblogging di siang hari.
nak harapkan mama upload di malam hari lagi lah payah.
tak menang tangan nak layan Zahra dan papa.
paham2 jek la kan..hikhikhik
so, mama janji tuk habiskan entry pantai timur ni malam ni jugak.paling lewat pun, this weekend.
so, mana yang tertunggu gambar2 kat Pantai Timur tu.bawak bersabar ye!!!
Anda akan dilayan sebentar lagi.ahaks :)
love: mamazahra

2 comments:

Epul Azimi said...

hye mama...:)

itulah,internet skunk ni menjadi2 jem,nk update blog pon susah just sabo je...hehe

norly saliana @ mamazahra said...

hye epul :)

terima kasih singgah belog kte..hehehe
tu ar pasal, makin lembabs skang ni..cam malas nak update dah.hukhuk

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!