Wednesday, 10 March 2010

March Freebies : OUTDOOR PHOTOSHOOT FOR FREE BY MIZZY N

wah!!!bestnya!!
FREE photoshoot lagi.
harus wajiblah join kan...
mama kan gile bergambo..lagi2 FREE, memanglah mama sukee!!!heee :D
freebies ni anjuran MizzyN, memang bagus freebies neh..hehe
senang je nak join freebies ni..klik SINI
Okeh, GWE PERLU DAPAT PHOTOSHOOT FREE INI KERANA...gwe memang gila bergambar, gwe ni pantang ada orang tala kamera kat muka gwe, pasti gwe berikan senyum dan gaya paling manis.
lagipun kan, gwe memang pantang nampak flash kamera, pasti gwe tersenyum simpul sambil membayangkan yang gwe adalah artis paling popular.hahaha
pendek kata, GWE PERLU DAPAT PHOTOSHOOT FREE INI KERANA gwe memang akan memuaskan hati mizzyN sebab gambar-gambar hasil tembakan mizzyN pasti menarik, tertarik dan kau memang debomm lah.Pasti mizzyN akan berpuas hati.haa!!hambek ko!!puji diri seniri melambung.muahahaha..
apapun, GWE PERLU DAPAT PHOTOSHOOT FREE INI KERANA selain gwe suka gila bergambar, gwe memang tak berapa nak mampu tuk hire photographer yang bagus macam mizzyN ni.gwe amat kagum lah, dengan hasil tembakannya.lagipun, gwe memang follow belog mizzyN ni. selama ni pun, gwe amik gambar kat belog pun guna camera henpon cikai gwe je, tuk gwe beli kamera canggih-manggih, memang idak ler.bukan sebab gwe sengaja takmo beli, tapi kalo gwe takde skill sebaik mizzyN,apalah gunanya ada kamera canggih, ye dakk??..huhu [mak aii, puji mizzyN melambung ni, bajet leh tarik simpati..hehe]
Lagipun kan, gwe memang dah ketagih nak berPHOTOSHOOT. walopon gwe pernah buat outdoor photoshoot, tapi selalunya anak dara gwe, si Zahra yang salu jadi bahan tembakan.gwe yang semakin membuntal ni memang dah lama tak ditembak dek photographer yang pro. so, inilah masanya tuk gwe berfotogediks.hahaha
yang buat freebies ni makin best, photoshoot boleh buat sekitar lembah klang, tak lah jauh mama nak carik tempat, almaklumlah papa kan busy.hehe.
dan bulan APRIL ni, mam xde outstesen, so no hal lah nak gi berphotoshoot.
dan yang paling grand, mama boleh heret sekali papa dan buah cinta mama, Zahra.best3!!!
setakat mizzyN nak bubuh gambar mama kt belog2 dia, mama tarak hal punya la, mama kan gile glemer.hahaha.tak pasal2 mama leh glemer, free lagi.sapa tak sukee??heee :D
dan...yang buat mama paling suke adalah, mama dapat DVD unlimited pics.yeyy!!!!lepas ni pasti belog mama bertambah best sebab leh tepek gambar yg cantik hasik tembakan mizzyN.
mak aii, panjang lebar sehh entry ni...demi tuk mendapat PHOTOSHOOT FREE by mizzyN..no hal punya!!!hehe

love: mamazahra

3 comments:

Cik N said...

Tgk header je dah tau tuan punyer blog ni giler bergambar..hehe

norly saliana @ mamazahra said...

Cik N: tahu takpe!!!silalah pilih asaya sebagai pemenang.ahaks :)

mizzyN said...

hi. awak memang suke bergambar ya. good luck. tunggu 1 april nanti saya umum pemenang.

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!