Thursday, 18 March 2010

A Fomasa Villa

Mama nak mintak tolong sikit lah.boleh ke?
17-04-2010 sampai 18-04-2010, mama & budak2 opis plan nak gi cuti2 ke Melaka tuk Farewell boss mama.
so, setelah meng'google' segala macam hotel, apartments dan resort.
mama & budak2 opis yang lain cam berkenan nak stay kat A Famosa Villa ni.
ada sesiapa pernag stay kat sana tak?
OK ke?
mama dah called, owner cakap kena online reservation.
kalau dah online reservation, sure memang kena masuk.
sebab 10% deposit dah bayar.
kalau tak jadi, kompom kena bayar gak.
so, sebelum mama tersilap pilih langkah.
baik mama mintak pendapat kawan2 semua.
manatau ada yg pernah stay kan...
A FAMOSA VILLA
4 Room with Pool ( 10 pax ),
Enjoy your own luxurious lifestyle in this beautifully furnished, air conditioned character villa located at the A Famosa Malacca, Malaysia.This villa offers stylish accommodation with the comfort of home ...
Location: Alor Gajah, Malacca Rate: RM550 -RM1200
kiranya, A famosa Villa ni memang menepati specification yg opismet mama nak.
1. bilik yg selesa
2. bilik air yg selesa
3.SWIMMING POOL
4. ada tempat tuk BBQ
ada car porch
luas & selesa
swimming pool cam best je :)

ruang tamu pun OK

bilik tidur nampak cam selesa

gambar2 neh, mama cilok dari SINI
Kalau kawan2 ada contact lain, silalah bagi kat mama.
mama yg diamanahkan tuk cari tempat tinggal neh.aduh!!pening pale..huhu
tolong eyh!!!!
love: mamazahra

2 comments:

zh-ena said...

kawan ena pernah pergi sana
dia ckp mmg selesa

norly saliana @ mamazahra said...

ena: ye ke?kalo camtu, senang hati sket nak reserve.hehehe.

tenkiu, ena :)

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!