Friday, 19 February 2010

Happy Faces at Playground Contest

chup!! berhenti sebentar bersama kit-kat.
ops, kita stop dulu citer pasal uniknya Singapura.

kita join contest dulu!!!
contest ni tarikh akhir hari ni tau, 19/02/2010 kul 10.10pm bersempena hari jadi Syafi yg ke-2. [hepi besday sayang :)]
so, masih sempat lagi kalau korang pun berminat nak join.heeee :D
rajinnya si adda ni wat contest.bagus-bagus.gambatte, adda-san!!!
siap ada sponsor lagi tu.meriah u olls!! hadiah ditaja Little World Gallery
mama pun ada gak hati nak anjurkan contest, tapi cam tak reti lah pulak.baik lupakan je.hehehe
apapun, mama nak join contest ni tuk menyokong kawan-kawan yang buat contest.
saje tuk suka-suka.
ada rezeki, menang.
kalau takde rezeki, cuba lagi lain kali.hahaha
usaha kan tangga kejayaan :)

Happy Faces at Playground Contest ni memang wajarlah dianjurkan sebab, playground dan anak-anak kan ibarat "isi dengan kuku".apa mama merepek neh.hehehe
Playground adalah tempat wajib kunjung kami anak beranak bila ada waktu lapang.
so, memang melambaklah gambar si kecik tu kat playground.tp, nak pilih yang muka happy punyalah payah.
si kecik neh bukan reti nak posing elok-elok.manjang muka tak semenggah.
sekejap muka penyet, sekejap mulut muncung.
tapi, tak kisahlah...
dalam banyak-banyak gambar yang ada ni,ape lah salahnya kalau di pertaruhkan ye tak?
okeh..here we go!!!babe!!
inilah gambar yang menjadi pilihan mama, diharap dapat menjadi pilihan juri gak.hikhik :)


[budak ni senyum-senyum sikit je, takmo gelak.huhuhu]
Nama: Nur Dhia Zahra Bt Md Zahari
Umur: 2thn 4bln
Pertalian: Anak
Tarikh lahir: 22-10-2007

okeh adda, norly dah join.
hope cukup syarat ye!!!
happy birthday in advance pada Syafi yg kiut-miut itu :) [ ni bukan bodek tau!!siyess si Syafi ni comel.nasib muda dr Zahra, kalo tak dah booking jadi menantu.hahaha]

love: mamazahra

1 comment:

adda said...

norly, banner little world ada letak tak kt side bar? tak nampak pung. sila letak ye..

thanks for the wish.. ok aje kawin lelaki lagi muda apa? zara pn dh berkenan di hati hehe

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!