Tuesday, 24 November 2009

Kerja GILA

mama tatau ape yang mama buat neh.

kerja GILA atau keje BODOH.

tapi, siyes memang gile & bodoh.

mama tak pikir panjang.

tak pikir baik buruk before buat keje neh.

mama nampak yg 'pro' jek, langsung tak peduli 'cons' nye.
haduii...
bile dah jadik, baru cam nyesal pulak.huhuhu
ape yg mama buat???
kalo kowang tgk gambar kt atas neh, sure kowang dpt agak kan.
ape yang mama dah buat.
ye!!!
memang betul.
mama set appointment nak gi FREE consultation kt London Weight Management.
ni sume gara-gara masuk website LWM.
dan TERUJA tgk perkataan FREE.
pastu gile nak kuwuskan badan.
tapi, gile malas nak DIET.
nape lak gile???
bukan bagus ke???
dah lah FREE.
dapat gak tahu cara nak kuwuskan badan dgn program LWM neh.
lagi pun, takde T&C yg cakap, pas gi free consultation neh, wajib ikut program dia.
No!! No!!!
Memang kerja GILA.
serius gila.
nape mama cakap keje gila???
dah la mama takde fulus.
baru jek abes beli henpon baru.
pastu langsung tak discuss ngn papa.
tetiba dah set appointment nak gi consultation.
gile!!!serius gile!!
mati lah kalo papa tahu.hukhuk
apa yang mama nak buat neh????




love: mamazahra =)

6 comments:

NONIE AZIZ said...

senang jer norly tak yah layannn hikhikhik...

mama erfan said...

mama jangan g laaa... once da ada kat sana, dorang akan propose sampai kita setuju nak amik pakej dorang... mau habis ribu riban... diet sendiri je ok

~mamazahra~ said...

k.nonie: huhu..tu lah tgn gatal noh hantar free consultation submission form tuh....sudahnya, takut sbb pitih takdok.hukhuk

mama erfan: masalahnya, kalo derang propose pun, mamazahra mmg xde duit.pegi sana dgn poket kosong...hukhuk

shila ariff said...

hah..tul tu, kalo dah stat jejak kaki ke sana...of course depa akan ada sesi di mana kita akan disuruh ambik pakej depa..ini berdasarkan pada pengalaman saya le...

p/s: shila leh bg free consultation kat noly (ini daripada pusat slimming yg lisdawati n erra pi wat treatment)..abis le 2k lebih kat sana)....hah kalo nak kurus..ada satu produk s.i.y..adik shila minum..3kg turun dlm masa 10 hari..

Rita Razif said...

uhuhu.. wahh smua pakat nk gi LWM nie.. mcm mama danish jugak ek..

tp kn norly.. takut ader hidden TNC.. eita nyer free package keep slim tu pn x redeem lg.. xder masa.. uhuks!

~mamazahra~ said...

shila: serius ke???mmg kalo gi free consultation tu wajib masuk program derang ke???takut arr...

kalo bab yg mkn or minum neh, norly cam takut sikit.takut ada side effect jek.


rita: ye ke eita??bab hidden TNC yg takut tuh??pls sok adalah date appointmentnya..harus ke CANCEL neh???

Kalau SUKA, boleh KLIK eyh!!!